Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

«Να διαφυλάξουμε το σπίτι μας, το ΟΑΚΑ»

Έκκληση στον κόσμο του Παναθηναϊκού να έχει κόσμια συμπεριφορά στο ΟΑΚΑ απευθύνει η διοίκηση της ΚΑΕ.

«Να διαφυλάξουμε το σπίτι μας, το ΟΑΚΑ»
Το ΟΑΚΑ ανοίγει τις πύλες του σήμερα για το πρώτο επίσημο ματς του Παναθηναϊκού, απέναντι στον Πανελευσινιακό στις 19:15. Η διοίκηση της ΚΑΕ με ανακοίνωσή της ζητεί από τον κόσμο να έχει την πρέπουσα συμπεριφορά όλη τη σεζόν, για να μην επαναληφθούν τα περσινά έκτροπα που στοίχισαν στην ομάδα πολλές τιμωρίες.

«Τον πρώτο επίσημο αγώνα του στο ΟΑΚΑ δίνει σήμερα το απόγευμα (21/10, 7.15μ.μ.) ο Παναθηναϊκός, με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ.

Εν όψει αυτού η ΚΑΕ Παναθηναϊκός υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας ότι τα μέτρα που θα ισχύουν στο ΟΑΚΑ απ’ εδώ και στο εξής θα είναι αυστηρά προκειμένου να επικρατεί τάξη και να εξυπηρετείται ο κόσμος που θα έρχεται να περνά ευχάριστες ώρες κοντά στην ομάδα.

Κανείς δεν θα εισέρχεται στο ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήριο και ο καθένας θα κάθεται στη θέση του. Οι αρμόδιοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα βρίσκονται διαρκώς στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν και ταυτόχρονα είμαστε βέβαιοι για τη συνεργασία σας ώστε τα πάντα να κυλήσουν ομαλά.

Ο κόσμος αποτελεί τον έκτο μας... παίκτη και θα κάνουμε τα πάντα ώστε η ζωή του στο γήπεδο να είναι ευχάριστη. Μην ξεχνάτε πως το ΟΑΚΑ είναι το σπίτι μας και θα πρέπει με κάθε τρόπο να το διαφυλάξουμε
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: