Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Χατζηζήσης: «Θα μας βοηθήσει ο Τεννές»

Χατζηζήσης: «Θα μας βοηθήσει ο Τεννές»Βέβαιος πως ο Απόλλωνας θα επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις έπειτα από την έλευση του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο, εμφανίστηκε ο Γιώργος Χατζηζήσης. Ο μπακ του Απόλλωνα, με δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον Παναιτωλικό, τόνισε πως το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και για τις δύο ομάδες.

Αναλυτικά:


«Εντάξει, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς όχι. Νομίζω ότι και οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, στο πρώτο ήμασταν εμείς, στο δεύτερο λίγο παραπάνω ο Παναιτωλικός. Όπως είδατε μπήκε κατά λάθος το γκολ, πήγε να σεντράρει το παιδί, αλλά αυτά συμβαίνουν. Πιστεύω ότι σταθήκαμε καλά, είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία σήμερα, δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα από τον Παναιτωλικό. Νομίζω, λίγο παραπάνω δικαιούμασταν τη νίκη. Αυτό».

Για το ότι ο Απόλλωνας μπορούσε να μην πάρει ούτε τον βαθμό:
«Στα τελευταία λεπτά δεν ήμασταν τόσο ενεργητικοί, ίσως κουραστήκαμε, ίσως λίγο το άγχος, λίγο το ότι προσπαθήσαμε πάρα πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω όμως ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη γιατί αρχίζουμε και δείχνουμε δείγματα καλής ομάδας».

Για το αν η αλλαγή προπονητή, άλλαξε και το κλίμα στον Απόλλωνα:
«Κοιτάξτε να δείτε, το βασικότερο απ' όλα είναι πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, είναι και το θέμα ψυχολογίας. Νομίζω ότι κάθε έλευση ενός προπονητή αυτό το πράγμα το βγάζει. Ο κύριος Τεννές είναι ένας καταξιωμένος προπονητής, δουλεύει πολλά χρόνια, σ' αυτό το κομμάτι ειδικά μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ και πιστεύω ότι η συνέχεια θα' ναι καλύτερη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: