Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

«Κάναμε τον Παναθηναϊκό να παίξει με σέντρες»

Οι «γιόμες» στις οποίες αναγκάστηκε ο Παναθηναϊκός συνετέλεσαν κατά πολύ -σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο- ώστε ο Πανθρακικός να φύγει με το μεγάλο «διπλό» από τη Λεωφόρο.

«Κάναμε τον Παναθηναϊκό να παίξει με σέντρες»
Στην «παγίδα» του Πανθρακικού έπεσε ο Πανθρακικός -σύμφωνα με τον Άκη Μάντζιο- κι αυτός ήταν ο βασικός λόγος για τη μεγάλη νίκη της ομάδας της Κομοτηνής (2-1).

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του ήταν διαβασμένοι και οδήγησαν τον αντίπαλό τους να καταφεύγει σε σέντρες.

Αφού έδωσε συγχαρητήρια, δε, στον κόσμο του Παναθηναϊκού για τη στάση του μετά το ματς, ξεκαθάρισε ότι μοναδικός στόχος της δικής του ομάδας παραμένει η σωτηρία.


Αναλυτικά όσα είπε ο Μάντζιος

Για το μεγάλο αποτέλεσμα της ομάδας του: «Θεωρώ ότι ήταν μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα γήπεδο όπου ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης. Ήμασταν πλήρως διαβασμένοι και προηγηθήκαμε παρά την πίεση που δεχτήκαμε. Καταφέραμε να παίξει με σέντρες ο Παναθηναϊκός και ήταν κάτι που θέλαμε».

Για την εικόνα του ματς: «Κλασικές φάσεις δεν είχε ο Παναθηναϊκός, εκτός από μία που απέκρουσε ο Σέρεμετ. Εμείς είχαμε, όμως, με το δοκάρι και θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το ματς νωρίτερα. Σήμερα χαιρόμαστε, αλλά έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για το χειροκρότημα που εισέπραξε ο Πανθρακικός: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο του Παναθηναϊκού που είδε την προσπάθειά μας, αλλά και στους παίκτες μου για τη μεγάλη νίκη».

Για το αν αλλάζουν οι στόχοι: «Μόνο η σωτηρία είναι ο στόχος μας, τίποτα άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: