Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Πίντο: «Μου άρεσε η καρδιά τους»

Πίντο: «Μου άρεσε η καρδιά τους»Ο Σα Πίντο χαρακτήρισε άδικο αποτέλεσμα την ισοπαλία του ΟΦΗ με τον Εργοτέλη και υπογράμμισε ότι έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την «καρδιά» και την προσπάθεια των παικτών του.

«Δεν έπρεπε να δεχτούμε το πρώτο γκολ, ακόμα και αν το παιχνίδι δεν ήταν καλό μέχρι εκείνο το σημείο ο αντίπαλος την πρώτη φορά που έφτασε στην εστία μας, έφτασε στο γκολ. Και νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι δεν ήταν καλό και το αποτέλεσμα ήταν σωστό. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε πιο επιθετικά, με περισσότερο πάθος και πιο γρήγορα. Παίρναμε καλύτερες αποφάσεις, είχαμε καλύτερη κίνηση στην επίθεση και δικαιούμασταν να πετύχουμε το δεύτερο γκολ. Δικαιούμασταν τη νίκη και είμαστε η μοναδική ομάδα που το άξιζε», ήταν η αρχική τοποθέτηση του τεχνικού του ΟΦΗ και συνέχισε:

«Δεν γίνεται να τα αλλάξουμε όλα. Είναι μια νέα πραγματικότητα για εμένα, δεν γνώριζα την ομάδα από πριν – ούτε το πρωτάθλημα. Σε δύο ημέρες έχω μάθει πολλά πράγματα. Θα αναλύσω το παιχνίδι όπως κάνω πάντα και οπωσδήποτε θα δώσω προτεραιότητα σε αυτά που θέλω να αλλάξω. Υπάρχουν πολλά πράγματα για να αλλάξω στην άμυνα και στην επίθεση. Στο τρανζίσιον ανάμεσα στην επίθεση και την άμυνα. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη υπομονή και να παίζουμε πιο απλά και να μην παίρνουμε ρίσκα αμυντικά ή επιθετικά. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα να κάνουμε πολλά πράγματα αλλά μου άρεσε η καρδιά των παικτών, πάλεψαν πολύ και έδειξαν ότι θέλουν να κερδίσουν. Θα τους βοηθήσω να βελτιώσουν την απόδοση τους ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: