Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

«Ήταν πέναλτι για τον Παναθηναϊκό» (vid)

Σωστά διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός για το πέναλτι που δεν του δόθηκε σύμφωνα με τον καθηγητή διαιτησίας Μάκη Μιντιούρη. Το ίδιο και ο ΠΑΟΚ για δύο πέναλτι, ο Πλατανιάς για το χέρι του Μανιάτη και ο Άρης για δύο αποβολές!

Αρκετά σοβαρά τα λάθη των διαιτητών στην 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, όπως αναφέρει ο παλαίμαχος ρέφερι και τηλεκριτικός διαιτησίας. Ο βοηθός πήρε στο... λαιμό του τον Κουκουλάκη, που έδωσε πέναλτι υπέρ του Τριφυλλιού κόντρα στον Πανθρακικό και αναίρεσε την απόφασή του, για οφ σάιντ όμως που δεν υπήρχε.

Από εκεί και πέρα έχει δίκαιο και ο ΠΑΟΚ να διαμαρτύρεται για δύο πέναλτι που δεν του δόθηκαν με τον Αστέρα, το πρώτο στον Λάζαρ όπου ήταν και αποβολή και το δεύτερο στον Νέτσιντ. Ένα ακόμα πέναλτι παράλληλα δεν δόθηκε στον Πλατανιά που υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Μάκη Μιντιούρη, σε χέρι που έκανε ο Μανιάτης, αλλά κακώς οι Κρητικοί διαμαρτύρονται για οφ σάιντ στο γκολ του Μήτρογλου, αφού ήταν κανονικό.
Δικαιολογημένα φωνάζει και ο Άρης για τη διαιτησία του Βοσκάκη, αφού για ακατανόητο λόγο αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο τέλος ο Πουλίδο, ενώ εκείνη στον Οικονομόπουλο για θέατρο ήταν επίσης λανθασμένη, με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο παίκτης των «κιτρίνων».
Δείτε αναλυτικά τις επίμαχες φάσεις της αγωνιστικής

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: