Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

«Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Την πεποίθηση ότι ο ΟΦΗ έχει τον χρόνο και τις δυνατότητες να ανατρέψει την κατάσταση που έχει βρεθεί εξέφρασε ο Χρήστος Μπούρμπος μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Εργοτέλη.

«Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»
Την διάθεση που έχει ο ΟΦΗ να σπάσει την κακοδαιμονία των ισόπαλων αποτελεσμάτων τόνισε ο Χρήστος Μπούρμπος μετά τη λήξη του ματς της ομάδας του κόντρα στον Εργοτέλη.

Ο 30χρονος αμυντικός του κρητικού συλλόγου υπογράμμισε πως ο ΟΦΗ είχε ευκαιρίες να προηγηθεί, τονίζοντας πως πρέπει να σηκώσει κεφάλι στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Χρήστος Μπούρμπος στο Novasports:

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, έπρεπε να το πάρουμε το ματς. Ευτύχησε να προηγηθεί ο Εργοτέλης με ένα σουτ που έκανε σε όλο το παιχνίδι και δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε είχαμε και κάποιες ευκαιρίες να προηγηθούμε. Δεν παίξαμε αυτό που θέλαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να σηκώσουμε κεφάλι.

Θα παλέψουμε και την κακοδαιμονία, η ομάδα έχει τις δυνατότητες να γυρίσει την κατάσταση που βρίσκεται. Διάθεση υπάρχει και υπήρχε σε όλα τα παιχνίδια. Θα μας περάσει και ο προπονητής κάποια καινούρια πράγματα που θέλει στην τακτική, για να βελτιωθούμε.

Σε αυτά τα παιχνίδια κριτήριο είναι η δύναμη και ποιος το θέλει περισσότερο. Εμείς ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο και δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, ήταν διαβασμένος ο Εργοτέλης. Πρέπει να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργούμε
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: