Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Τα ξέρει όλα ο Σαββίδης!

Κάποτε αναρωτιόμασταν… αν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που δεν είναι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, μπορεί να ενημερώνεται και να αντιλαμβάνεται όλα όσα γίνονται στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Όσον αφορά τα διαιτητικά, ο Σαββίδης είναι καλά ενημερωμένος.Κατ’ αρχάς είναι αυτά που ο ίδιος βλέπει. Στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, αλλά και σε μερικούς ακόμη αγώνες που παρακολουθεί στην τηλεόραση. Ειδικά χθες με τον Αστέρα, εξαγριώθηκε και ζήτησε να γίνει η αρχή με τις κινήσεις της ΠΑΕ. (Από την άλλη βέβαια πρέπει να σημειωθεί ότι του άρεσε πάρα πολύ η αντίδραση της ομάδας και το πως ανταπεξήλθε στις διαιτητικές αποφάσεις, ενώ και η ανακοίνωσή του, δείχνει ότι τον ικανοποίησε και το γενικότερο κλίμα που επικράτησε στο γήπεδο από τον κόσμο).

Από εκεί και πέρα ο Σαββίδης έχει ζητήσει από τους συνεργάτες του, όπως ενημερώνεται (κυρίως με mail) για κάθε ζήτημα που αφορά την εταιρία, τα οικονομικά και την ομάδα, να έχει αναλυτική ενημέρωση και για όσα αφορούν την διαιτησία! Αυτό και γίνεται, με πολλές λεπτομέρειες για τους αγώνες του ΠΑΟΚ και όχι μόνο! Ξέρει ονόματα ο Σαββίδης, ξέρει τακτικές, μαθαίνει για τιμωρίες, παρατηρητές, και για όλο αυτό το κύκλωμα που έχουμε περιγράψει εδώ και πολύ καιρό, μία μεγάλη ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν –κυρίως- για να δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες υπέρ του Ολυμπιακού.  

Κάπως έτσι γίνεται η αρχή… Πρώτα με την καταγραφή και την γνώση της κατάστασης (το εύκολο δηλαδή) και τώρα που έχουν συλλεχθεί από τον ΠΑΟΚ τα πρώτα στοιχεία, αναμένεται και η ουσιαστική αντίδραση. Εδώ βέβαια είναι και το κρίσιμο σημείο: Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να αντιδράσει και να φωνάξει γενικά για ότι γίνεται στο πρωτάθλημα. Μπορεί να πετύχει κάτι ουσιαστικό;

Για το τι θα γίνει από αύριο θα ακολουθήσει νεότερο ρεπορτάζ…

Πηγή: paok24.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: