Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Τα έκανε… μαντάρα η Γιουβέντους!!

Πληγωμένη θα έρθει στο «Καραϊσκάκη» η Γιουβέντους για το ματς με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Αλέγκρι, γκέλαρε στην έδρα της Σασουόλο (1-1) και πέταξε στα σκουπίδια τη νίκη της στο ντέρμπι με την Ρόμα.

Τα έκανε… μαντάρα η Γιουβέντους! (video)
Πρώτη απώλεια για την Γιουβέντους στην φετινή Serie A! Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, οι «μπιανκονέρι» δεν κατάφεραν να συνεχίσουν το απόλυτο σερί τους, μένοντας στο 1-1 στην έδρα της Σασουόλο.

Τα κενά στην άμυνα της ομάδας του Αλέγκρι φάνηκαν για ακόμη ένα ματς. Έπειτα από αναστάτωση στην άμυνα των φιλοξενούμενων ο Ζάζα άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ στο 13ο λεπτό βάζοντας… φωτιά στο «Ρέτζιο Εμίλια». Η απάντηση από την Γιουβέντους ήρθε άμεσα με τον Πογκμπά στο 19’. Από εκεί και πέρα οι «μπιανκονέρι» είχαν την κατοχή, όμως δεν κατάφεραν να τελειώσουν σωστά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις κινδύνεψαν από τις αντεπιθέσεις της Σασουόλο.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, πως υπήρχαν πολλά νεύρα από τους παίκτες της Γηραιάς Κυρίας, γεγονός που φάνηκε και από την αποβολή του Παντόιν στο φινάλε του ματς, ενώ βρισκόταν στον πάγκο.

Έτσι, η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στο ντέρμπι με την Ρόμα (νίκησε νωρίτερα την Κιέβο) δεν είχε το αναμενόμενο αντίκρισμα αφού από το +3 οι η Γιουβέντους αρκέστηκε στον έναν βαθμό απόσταση.



Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Σάββατο, 18/10

Ρόμα – Κιέβο 3-0
(5' Ντέστρο, 25΄Λιάγιτς, 33' Τότι πεν.)

Σασουόλο – Γιουβέντους 1-1
(13' Ζάζα - 19' Πογκμπά)

Κυριακή, 19/10
Φιορεντίνα – Λάτσιο (13:30)
Αταλάντα – Πάρμα (16:00)
Κάλιαρι – Σαμπντόρια (16:00)
Βερόνα – Μίλαν (16:00)
Παλέρμο – Τσεζένα (16:00)
Τορίνο – Ουντινέζε (16:00)
Ίντερ – Νάπολι (21:45)

Δευτέρα, 20/10
Τζένοα – Έμπολι (21:45)

Η επόμενη (8η) αγωνιστική
Έμπολι – Κάλιαρι
Πάρμα – Σασουόλο
Σαμπντόρια – Ρόμα
Κιέβο – Τζένοα
Γιουβέντους – Παλέρμο
Ουντινέζε – Αταλάντα
Τσεζένα – Ίντερ
Λάτσιο – Τορίνο
Νάπολι – Βερόνα
Μίλαν – Φιορεντίνα *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: