Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Φλεβαράκης: «Το μπάσκετ κέρδισε»

Στην καρδιά και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες των Τρικάλων στη νίκη τους ενάντια στον Κόροιβο στάθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης. «Το μπάσκετ κέρδισε», ήταν το σχόλιο του Έλληνα τεχνικού για το παιχνίδι.

Φλεβαράκης: «Το μπάσκετ κέρδισε»
Ικανοποίηση και στους πιο απαιτητικούς φιλάθλους πρόσφερε το παιχνίδι ανάμεσα σε Τρίκαλα και Κόροιβο, σύμφωνα με τον Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος υποστήριξε πως η καρδιά και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του, τους οδήγησαν στη νίκη, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στην ομάδα της Αμαλιάδας.

«Ήταν ένα παιχνίδι όπου πιστεύω το μπάσκετ κέρδισε όποιον το παρακολούθησε από δύο ομάδες οι οποίες δεν έχουν μεγάλη ιστορία στην Α1, εμείς στη 2η σεζόν ο Κόροιβος νεοφώτιστος με αρκετά έμπειρα παιδιά και με καλή δουλειά από τον κόουτς. Νομίζω η αρχή ήταν ιδανική για μας, δημιουργήσαμε αρκετές καταστάσεις που θέλαμε. Στην συνέχεια όμως το άγχος ήταν κυρίως για μας, προερχόμασταν και από ένα κακό παιχνίδι με κακή αποτελεσματικότητα ενώ ήμασταν προετοιμασμένοι ενώ είχαμε και κάποια ιατρικά προβλήματα με τον Χρήστο Δεληγιάννη και τον Μάριο Ματαλών. Συγχαρητήρια στον Μάριο με το χτύπημα που είχε προχθές και που ήταν σοβαρό, με την δική του θέληση έπαιξε χωρίς να αισθάνεται καλά και έπαιξε αποτελεσματικά.

Ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε πολύ νωρίτερα να το τελειώσουμε εμείς, δεν το εκμεταλλευτήκαμε και βιαστήκαμε. Αυτά όμως που μετράνε είναι η καρδιά και το πάθος σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αυτά δίνουν την νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο που για μία ακόμη φορά ήταν στο πλευρό μας. Συγχαρητήρια στον κόουτς Χάρη Μαρκόπουλο και στον Κόροιβο
», ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού του συλλόγου των Τρικάλων.

Από την πλευρά του, ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς τόνισε πως ο κόσμος βοήθησε πολύ αυτόν και τους συμπαίκτες του να πάρουν το ροζ φύλο αγώνα, ενώ επισήμανε πως έρχεται ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα στον Πανιώνιο.

«Παίξαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας, κερδίζοντας το παιχνίδι με καρδιά και με την στήριξη των οπαδών μας. ‘Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για μας και για τους φιλάθλους τους οποίους ευχαριστώ, μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο το άλλο Σάββατο», ήταν τα λόγια του 26χρονου φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: