Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

«Οργιάζει» η Ρεάλ!! (video)

Από πεντάρα σε πεντάρα πετάει η Ρεάλ Μαδρίτης! Με τον Κριστιάνο να φτάνει τα 15 γκολ (κάνοντας ρεκόρ), η βασίλισσα διέλυσε εκτός έδρας την Λεβάντε (5-0) και όσο περνάει ο καιρός όλο και φορτσάρει.

«Οργιάζει» η Ρεάλ! (video)
Φόβο και τρόμο συνεχίζει να σκορπά στο διάβα της η Ρεάλ Μαδρίτης!

Αυτή τη φορά «θύμα» της ήταν η Λεβάντε η οποία δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση και διασύρθηκε... φυσιολογικά με σκορ 5-0!

Στο 13’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα με πέναλτι (το οποίο κέρδισε ο Τσιτσαρίτο), με τον Μεξικανό στο 38’ να διπλασιάζει τα τέρματα της βασίλισσας και να αρπάζει απ’ τα μαλλιά την ευκαιρία που του ‘δωσε ο Αντσελότι για να ξεκινήσει βασικός.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο «CR7» σκόραρε ξανά -με εξαιρετικό σόλο- κι έφτασε τα 15 φετινά τέρματα στην Πριμέρα, όντας ο πρώτος στην ιστορία που φτάνει σε τέτοιο νούμερο μετά το πέρας των οκτώ αγωνιστικών!

Στη συνέχεια ήταν η σειρά των Χάμες Ροντρίγκεζ (66’) και Ίσκο (82’) να πετύχουν εξίσου πολύ όμορφα γκολ, να δουν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ και να διαμορφώσουν ουσιαστικά το τελικό 5-0 που κράτησε βυθισμένη την ομάδα των Βύντρα, Καράμπέλα (που κανείς δεν έπαιξε), ενώ απ’ την άλλη οι πρωταθλητές Ευρώπης παραμένουν σε τροχιά κορυφής.


Levante UD - Real Madryt 0:5 All GOals 18.10.2014 από NewsTV2014


*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: