Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Μάντζιος: «Άδικη η ήττα μας»

Ως μη αναμενόμενο αποτέλεσμα για τον Πανθρακικό χαρακτήρισε την ήττα από τη Νίκη Βόλου ο Άκης Μάντζιος. «Άδικη η ήττα μας», είπε ο τεχνικός των Θρακιωτών, τονίζοντας πως δεν χρειάζεται απογοήτευση.

Μάντζιος: «Άδικη η ήττα μας»
Κακή υποστήριξε πως ήταν η ήττα του Πανθρακικού από τη Νίκη Βόλου ο Άκης Μάντζιος, καθώς η ομάδα του ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο τεχνικός των Θρακιωτών εξήγησε τον λόγο που θεωρεί πως το αποτέλεσμα αυτό τους αδικεί, ενώ παράλληλα επισήμανε πως ακόμα το πρωτάθλημα είναι στην αρχή και δεν υπάρχει λόγος για απογοήτευση.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Είναι μια κακή ήττα για την ομάδα μου σήμερα, αλλά θεωρώ ότι δεν είναι δίκαιη. Θεωρώ οτι η Νίκη μία φορά άρπαξε την ευκαιρία και προηγήθηκε με ένα σουτ. Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού πιέσαμε, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Αποτέλεσμα ήταν να φέρουμε μία ήττα. Είμαστε στο έκτο παιχνίδι και δεν χρειάζεται απογοήτευση. Ο Πανθρακικός έχει ποιότητα σαν ομάδα. Ήταν σίγουρα μία ήττα που δεν την περιμέναμε, αλλά δεν έχουμε παράπονα από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών μας
».

Για τον λόγο που θεωρεί άδικη την ήττα: «Δεν θεωρώ ότι κινδύνεψε η ομάδα μου ποτέ στο παιχνίδι, δεν νομίζω ότι ο Πασχαλάκης έπιασε ποτέ την μπάλα, δεν θυμάμαι, αλλά η Νίκη κέρδισε. Γι' αυτό είπα ότι ήταν μια κακή ήττα για την ομάδα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: