Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

«Ο Αναστόπουλος βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία»

Η διακοπή του ντέρμπι ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ για την Α1 μπάσκετ προκάλεσε ουκ ολίγα παράπονα στους «κιτρινόμαυρους», οι οποίοι διαμαρτύρονται για τη στάση που τήρησε ο κ. Αναστόπουλος.

«Ο Αναστόπουλος βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία»
Έτσι, με ανακοίνωση που εξέδωσαν ύστερα από την οριστική διακοπή της αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής, που ίσως οδηγήσει σε τιμωρία τον «αυτοκράτορα», καταφέρονται κατά του πρώτου διαιτητή της αναμέτρησης, κατηγορώντας τον πως εκτελούσε εντεταλμένη υπηρεσία, πως δε θα γίνουν θύματα του ανηλεούς πολέμου που δέχονται και πως δε θα περάσει σε αυτούς που έχουν σκοπό να γυρίσουν την ομάδα πολλά χρόνια πίσω.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών δυσάρεστων συμβάντων κατά της ομάδας μας, ειδικά τον τελευταίο χρόνο και σήμερα αποδείχτηκε με τον πιο πειστικό τρόπο ότι κάποιοι έχουν θορυβηθεί από την προσπάθεια αναγέννησης του Άρη.

Καταγγέλλουμε ότι ο διαιτητής Αναστόπουλος βρισκόταν σε εντεταλμένη υπηρεσία με στόχο να μην ολοκληρωθεί ποτέ ο αγώνας της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ. Οι προθέσεις του ήταν ξεκάθαρες από το ξεκίνημα του αγώνα και αποδείχτηκαν 42’’ πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, όταν χωρίς λόγο και αιτία αποχώρησε για τα αποδυτήρια. Αδιάψευστος μάρτυρας για το τελευταίο είναι η τηλεοπτική κάμερα, η οποία αποδεικνύει την ψευδή αναφορά στο φύλλο αγώνα περί ρίψεως αναπτήρων και κερμάτων.

Ο κ. Αναστόπουλος δεν έμεινε εκεί, αλλά έκλεισε το φύλλο αγώνα την ώρα που το γήπεδο είχε εκκενωθεί υποδειγματικά από 5.000 φιλάθλους και, με δεδομένες τις δύσκολες συνθήκες για να γίνει αυτό, λόγω των παράλληλων εκδηλώσεων στον γύρω χώρο του Αλεξανδρείου (Παγκόσμιο Κύπελλο Ξιφασκίας, Παγκόσμιο Κύπελλο Παράκτιας Κωπηλασίας, Ημιμαραθώνιος).
Πρόκειται για μία αδιανόητη απόφαση, η οποία εμπεριέχει δόλο. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι οι διαιτητές αρνήθηκαν την ανάγνωση του φύλλου αγώνα πριν η ΑΡΗΣ ΚΑΕ υποβάλλει την ένστασή της.

Η ΑΡΗΣ ΚΑΕ δε σκοπεύει να παίξει το ρόλο του θύματος σ’ αυτόν τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται και θα "κυνηγήσει" με όλα τα μέσα τη δικαίωσή της. Μία δικαίωση που, για τη σημερινή φαρσοκωμωδία, θα έρθει μόνο αν ο σημερινός αγώνας συνεχιστεί, ώστε να αναδειχτεί ο νικητής στον αγωνιστικό χώρο και μόνο.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι η αποκορύφωση του εγχειρήματος για να τερματιστεί η προσπάθεια που κάνει ο Άρης για να εξυγιανθεί και να επανέλθει εκεί που τον έχουν συνηθίσει οι φίλαθλοί του, έγινε τη μέρα που έλαβε χώρα το πρώτο sold out της χρονιάς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτή η προσπάθεια, όμως, δε θα τερματιστεί και το σημερινό "Nick Galis Hall" από τα παλιά είναι ο πιο αδιάψευστος μάρτυρας.

Κύριοι, δε θα σας περάσει…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: