Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Βεργέτης: «Δεν μας βγήκαν οι επιθέσεις»

Στην αναποτελεσματικότητα αλλά και στην ατυχία του Αστέρα στο επιθετικό κομμάτι απέδωσε την ισοπαλία (1-1) απέναντι στον Παναιτωλικό ο Στάικος Βεργέτης.

Βεργέτης: «Δεν μας βγήκαν οι επιθέσεις»
Καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα του Αστέρα αλλά και την ισοπαλία απέναντι στον Παναιτωλικό δεν έμεινε ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός των Αρκάδων, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, στάθηκε στις φάσεις που πέρασαν ανεκμετάλλευτες από τους παίκτες του, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι σχετικά με την διαιτησία.

Αναλυτικά:


«Σήμερα είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Το ξέραμε από πριν. Η ομάδα ξεκίνησε καλά, είχε χειρισμό της μπάλας, είχε κατοχή και έψαξε το γκολ που πέτυχε. Μετά το γκολ, ο αντίπαλος έκλεισε καλά διαδρόμους, εμείς δεν είχαμε καλά μαρκαρίσματα και δεχτήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο μέρος έψαξαν τα γκολ, κάναμε την ομάδα φουλ επιθετική, δυστυχώς δεν βάλαμε γκολ, μείναμε στην ισοπαλία και προχωράμε».

Για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου: «Ένας αντίπαλος όταν κλείνεται πίσω δεν σε αφήνει να παίξεις όπως θέλεις. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, αλλά δεν μας βγήκαν επιθέσεις. όπως είπα και πριν ο αντίπαλος αμύνθηκε οργανωμένα και δεν μας άφησε να κάνουμε αυτά που θέλαμε».

Για φάσεις που διαμαρτύρεται ο Αστέρας: «Δεν θέλω να πω ψέματα. Δεν έχω εικόνα για τις φάσεις, οπότε δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: