Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Βετούλας: «Παίχτηκε παιχνίδι με θέαμα και υψηλό σκορ»


Την άποψη πως παίχτηκε ένα θεαματικό παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Πατρών και τον Πανελευσινιακό εξέφρασε ο... νικητής Νίκος Βετούλας, εκφράζοντας, δε, τον προβληματισμό του για την άμυνα.

Βετούλας: «Παίχτηκε παιχνίδι με θέαμα και υψηλό σκορ»
Το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλωνα Πατρών και τον Πανελευσινιακό ήταν «χορταστικό», σύμφωνα με τον Νίκο Βετούλα.

Ο προπονητής των γηπεδούχων αφού έδωσε τα συγχαρητήρια του και στις δυο ομάδες, αναφέρθηκε στο υψηλό σκορ και στην κακή άμυνα των παικτών του, παρά το γεγονός πως στο τέλος... χαμογέλασε!

«Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα και στη δική μας ομάδα. Για την εποχή πιστεύω ότι παίχτηκε ένα παιχνίδι με θέαμα και υψηλό σκορ. Κάτι που δεν τον περιμέναμε από την πλευρά μας πριν από το παιχνίδι. Ευτυχήσαμε να έχουμε πολυφωνία στην επίθεση, με την έννοια ότι είχαμε 24 ασίστ κι αυτό σημαίνει ότι τα παιδιά ήταν ιδιαίτερα ομαδικά. Στην άμυνα δεν ήταν ότι το καλύτερο, αλλά αυτή την εποχή δεν μπορούμε να τα ζητάμε όλα, να κερδίζουμε, και να παίζουμε και επίθεση και άμυνα. Σίγουρα θέλουμε βελτίωση, αναλογιζόμενοι ότι στο προηγούμενο παιχνίδι είχαμε βάλει 55 πόντους. Το πιο βασικό για μένα έχει να κάνει με την διάθεση των παιδιών. Κάτι που δεν είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι σε διεκδικίσιμες μπαλιές, ενώ σήμερα την είχαμε και με το παραπάνω. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, που είναι εκτός έδρας με τον Άρη, για να κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Βετούλας.

Ενώ ο Κέβιν Γκάλαγουεϊ δήλωσε: «Συγχαρητήρια στη φιλοξενούμενη ομάδα. Έπαιξαν πολύ δυνατά. Προσπάθησαν να πάρουν το παιχνίδι. Η δική μας δουλειά ήταν να αποτρέψουμε το τρίποντο και να τους αναγκάσουμε να μπουν στο καλάθι. Κάτι που το καταφέραμε και γι’ αυτό κερδίσαμε το παιχνίδι. Παίξαμε σαν ομάδα, αλλάξαμε πολλές πάσες μεταξύ μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: