Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Παπαχατζής: «Υπερπροσπάθεια στην άμυνα»

Πιο ανταγωνιστικός θα παρουσιαστεί ο Πανιώνιος κόντρα στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Θανάση Παπαχατζή. «Υπερπροσπάθεια στην άμυνα», ζήτησε ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» από την ομάδα του.

Παπαχατζής: «Υπερπροσπάθεια στην άμυνα»
Αν μη τι άλλο, το ρόστερ του Πανιώνιου είναι πιο "γεμάτο" σε σχέση με αυτό της πρεμιέρας της Α1, γεγονός που θα τον βοηθήσει να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός στο ματς με την ΑΕΚ, όπως επισήμανε ο Θανάσης Παπαχατζής.

Επιπλέον, ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» υποστήριξε πως ο «Δικέφαλος» παίρνει δύναμη από τον κόσμο του, ενώ είναι πλήρης σε όλες τις θέσεις. Εκτός των άλλων, τόνισε πως το… κλειδί στο εν λόγω παιχνίδι θα είναι η μεγάλη προσήλωση στα αμυντικά καθήκοντα της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι παιχνίδι πρωταθλήματος, το πρώτο που θα δώσουμε εκτός έδρας και δίχως αμφιβολία είναι πολύ δύσκολο. Ελπίζω πως αυτή τη φορά θα είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, κάτι που πηγάζει από τη βεβαιότητα ότι η σύνθεση μας θα είναι διαφορετική. Θα έχουμε πιο έτοιμα και έμπειρα παιδιά, να υποστηρίξουν την προσπάθεια που έκαναν οι νέοι έως τώρα.

Θέλουμε να έχουμε διάρκεια στο σαραντάλεπτο, κάτι που είναι δύσκολο για εμάς αυτή τη στιγμή. Αναζητούμε τη στοιχειώδη ομοιογένεια, στα πολύ απλά πράγματα που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Αυτό θα το καταφέρουμε μέσα από τον έλεγχο του ρυθμού. Η ΑΕΚ παίζει στην έδρα της, ενώπιον του ενθουσιώδους κοινού της, ενώ έχει ρόστερ με βάθος. Με παίκτες σε όλες τις θέσεις, με έμπειρους Έλληνες και μεγάλη δύναμη κοντά στο καλάθι και στα ριμπάουντ.

Αυτή τη στιγμή το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπερπροσπάθεια στην άμυνα. Αυτή τη φορά θα έχουμε μεγαλύτερα σώματα
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: