Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Αγιασμός στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ!

Με αγιασμό επέστρεψε στο ΟΑΚΑ μετά από επτά χρόνια η ΑΕΚ. «Να ματώνετε τη φανέλα», το μήνυμα του Αλέξη Αλεξίου στην ομάδα.

Αγιασμός στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ
Μετά από επτά χρόνια, η ΑΕΚ ξαναμπήκε στο ΟΑΚΑ σαν γηπεδούχος το Σάββατο (εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο την Κυριακή στις 15:00) και έκανε αγιασμό παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ, Αλέξη Αλεξίου.

Τον αγιασμό έκανε ο Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Φαρμάκης, Διευθυντής του Ιδρύματος «Μαρία Κόκκορη» Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Στέρηση και Σύνδρομο DOWN, ενώ αποκάλυψε πως ο κ. Αλεξίου προ ημερών είχε επισκεφτεί το Ίδρυμα και απηύθυνε χαιρετισμό του νέου Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας Γαβριήλ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ μιλώντας στους παίκτες είπε μεταξύ άλλων: «Για μας η χρονιά ξεκινάει ουσιαστικά από αύριο. Στόχος μας είναι όσο το δυνατόν ψηλότερα. Όλοι σας, και κυρίως οι Έλληνες παίκτες, ξέρετε τη βαρύτητα της φανέλας της ΑΕΚ. Εκπροσωπώντας και τους μετόχους της ΚΑΕ ΑΕΚ αυτό που θέλω να σας αναγγείλω είναι ότι εμείς θα φροντίσουμε να είμαστε σε όλα συνεπείς. Από σας θέλω να ματώνετε τη φανέλα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: