Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Πλασματική η διαφορά»

Μαρκόπουλος: «Πλασματική η διαφορά»Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη των Τρικάλων επί του Κόροιβου ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο οποίος τόνισε, όμως, πως το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.


Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε μετά από δύο παρατάσεις, ο Κόροιβος έχασε δίκαια με 102-93 από τα Τρίκαλα, σύμφωνα με τον Χάρη Μαρκόπουλο, ο οποίος υποστήριξε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη, αλλά δεν στάθηκε τυχερή, ενώ παράλληλα επισήμανε πως η τελική διαφορά μπορεί να τους δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον.

«Σήμερα για ακόμα μια φορά φάνηκε πόσο ωραίο άθλημα είναι το μπάσκετ. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές, στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να πάρουμε μία καλύτερη διαφορά, στο δεύτερο η ομάδα των Τρικάλων ήλεγχε το παιχνίδι. Στο τέλος της κανονικής διάρκειας βρήκαμε την δύναμη να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και στην παράταση ήταν δικό μας το παιχνίδι, όμως δεν τα καταφέραμε, και στο τέλος τα Τρίκαλα μας κερδίσανε δίκαια. Το μόνο που μας στεναχωρεί είναι ότι η διαφορά είναι πλασματική και μπορεί να έχουμε πρόβλημα στο μέλλον. Όταν έκανα αυτό το βήμα να αναλάβω πρώτος προπονητής μου ευχήθηκαν να έχεις καλή επιτυχία και τύχη, σήμερα η τύχη μας γύρισε την πλάτη, αυτά έχει ο αθλητισμός, τα συναισθήματα συνεχώς αλλάζουν. Συγχαρητήρια στον κόουτς, η ομάδα των Τρικάλων σήμερα ήταν μεταμορφωμένη σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και νίκησε δίκαια», ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού του συλλόγου της Αμαλιάδας.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Αγγελόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους αντιπάλους για το ροζ φύλλο αγώνα που κατέκτησαν, τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του «αυτοκτόνησαν» στην πρώτη παράταση.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων για τη νίκη της και νομίζω έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι το πήρε δίκαια. Για την ομάδα μου μπορώ να πω πολλά συγχαρητήρια γιατί έκανε μία υπερπροσπάθεια, δούλεψε καλά και μέσα στην εβδομάδα είχε ψυχικά αποθέματα σε μια πολύ δύσκολη έδρα και προσπάθησε στο τέλος να διεκδικήσει το παιχνίδι με ένα σουτ που δεν μπήκε. Από εκεί και πέρα στην πρώτη παράταση μόνο η αυτοκτονία αρμόζει σαν λέξη, είχαμε την μπάλα και μπορούσαμε να πάρουμε το φάουλ και να πάμε σε βολές και δεν το κάναμε. Δώσαμε ότι είχαμε, μας μένει μια πολύ πικρή γεύση της ήττας αλλά κρατάμε την προσπάθεια», ήταν τα λόγια του 30χρονου φόργουορντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: