Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Μήνυση Άρη κατά των διαιτητών!!

Σε μήνυση κατά των τριών διαιτητών του αγώνα με τον ΠΑΟΚ προχωρά η ΚΑΕ Άρης μετά την οριστική διακοπή του. Βολές Αρβανίτη.

Μήνυση Άρη κατά των διαιτητών
Για διατεταγμένη υπηρεσία του ρέφερι Αναστόπουλου έκανε λόγο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, τονίζοντας πως δεν υπήρχε ουσιαστικός λόγος οριστικής διακοπής του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα η ΚΑΕ Άρης κατέθεσε μήνυση προφορικά στον αστυνομικό διευθυντή του ΑΤ Λευκού Πύργου για παραπλάνηση, εξαπάτηση κι εξύβριση από τους διαιτητές (Kαρακατσούνης και Παναγιώτου ήταν οι άλλοι δύο της τριάδας).

Ο κ. Αρβανίτης εμφανώς οργισμένος είπε: «Σήμερα είχαμε τον κ. Αναστόπουλο, που ήρθε στο Παλέ με διατεταγμένη υπηρεσία να λήξει το παιχνίδι όπως ήθελε εκείνος. Ο Άρης έχει αρχίσει να βρίσκει το δρόμου και το σύστημα του μπάσκετ αυτό δεν το θέλει. Από τη πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο γήπεδο είχε σκοπό να δημιουργήσει θέματα και προβλήματα στην ομάδα, με αποκορύφωμα ότι ενώ το γήπεδο είχε αδειάσει σε εύλογο χρονικό διάστημα, γιατί υπήρχαν θέματα ασφάλειας των φιλάθλων επειδή οι δρόμοι ήταν κλειστοί λόγω των παράλληλων εκδηλώσεων (ημιμαραθώνιος). Κάναμε τα αδύνατα δυνατά, τον φωνάξαμε να το δει, το είδε και θεώρησε ότι οι 10-15 που ήταν εκεί δεν τον κάλυπταν και έκλεισε το φύλλο αγώνα. Όταν πήγαμε να του μιλήσουμε, έκλεισε την πόρτα… Ο κ. Αναστόπουλος ήθελε από την πρώτη στιγμή να διακόψει το ματς εις βάρος του Άρη. Το πρώτο πράγμα που μου είπε πριν τον αγώνα ήταν ότι εμείς θα φύγουμε γιατί έπεσε ένα ποτήρι… Είδαμε το βίντεο της δεύτερης διακοπής. Είχε πέσει ένα κομμάτι χαρτί. Ήρθε ως άνθρωπος να εκπληρώσει μια αποστολή», τόνισε.

Το μέλος της ΚΑΕ, Θωμάς Νικολός, ανέφερε: «Σήμερα εξαπάτησαν τον κόσμο του Άρη, με τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα της διακοπής και της εκκένωσης, ενώ δεν βγήκαν καν στο γήπεδο να δουν τις συνθήκες που επικρατούσαν. Ο σύλλογος θα ασκήσει κάθε νομικό και δικαστικό μέσο για να προασπίσει τα συμφέροντα του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: