Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Λαβωμένος για το «τρίποντο»

Το νικηφόρο εντός έδρας σερί του θέλει να διευρύνει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο, έχοντας ως στόχο να περάσει ξανά μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Λαβωμένος για το «τρίποντο»
Η νίκη επί του ΟΦΗ (με σκορ 4-0) για το πρωτάθλημα και η ήττα (2-0) στην έδρα της Γκινγκάμπ για το Europa League ήταν οι τελευταίοι αγώνες του ΠΑΟΚ, πριν από την αναβολή της 6ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και τη διακοπή της για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να διευρύνουν το εντός έδρας σερί τους στην Τούμπα, όπου υποδέχονται σήμερα τον Ατρόμητο για την 7η αγωνιστική και θέλουν τη νίκη με την όποια θα βρεθούν ξανά μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν υπολογίζει τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος – αν και αισθανόταν καλύτερα – ένιωθε και χθες ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αν και ο έμπειρος προπονητής δεν δοκίμασε κάποιο σχήμα για τη σημερινή αναμέτρηση, όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα – από δεξιά προς αριστερά – θα βρίσκονται οι Σκόνδρας, Κατσικάς , Βίτορ και Ρατς. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Τζιόλης, με εσωτερικούς μέσους τους Κάτσε και Τζανδάρη. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μακ, Σαλπιγγίδης και στην κορυφή ο Παπαδόπουλος.

Σήμερα το πρωί οι παίκτες θα βρεθούν ξανά στο γήπεδο για το καθιερωμένο ξεμούδιασμα και στη συνέχεια όσοι θα επιλεγούν να είναι στην αποστολή, θα μεταβούν στο «Μακεδονία Παλλάς». Σχετικά με την πορεία αποθεραπείας του Γιώργου Τζαβέλλα «συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας με ανεβασμένους ρυθμούς υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης Γιάννη Κα- τσανίκα», ανέφερε η ενημέρωση της ΠΑΕ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: