Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΑΕΚ… Μανταλωμένη!!

Οριστικά έχει κλειδώσει η ενδεκάδα της ΑΕΚ για το πρώτο ματς πρωταθλήματος μπροστά στο κοινό της. Ο «πασπαρτού» Μάνταλος επιστρέφει και δεν αφήνει τον Δέλλα να πονοκεφαλιάζει για την απουσία Ανάκογλου

ΑΕΚ… Μανταλωμένη
Υπό άλλες συνθήκες, η ΑΕΚ θα προβληματιζόταν απ’ τις απουσίες δυο βασικότατων παικτών όπως οι Αραβίδης και Ανάκογλου.

Φέτος, όμως, το ρόστερ της «Ένωσης» έχει επιλογές. Και κυρίως έχει Μάνταλο. Έναν παίκτη που -εκτός της αξίας του- προσφέρει και εναλλακτικές επιλογές στον προπονητή του.

Με απόντα λοιπόν τον έναν εκ των δυο βασικών χαφ, ο Τραϊανός Δέλλας δε δείχνει να το σκέφτεται και ιδιαίτερα για το πώς θα καλύψει το κενό απέναντι στον Απόλλωνα. Αφενός γιατί έχει χρησιμοποιήσει εκεί τον Μάνταλο και στην προετοιμασία και αφετέρου γιατί πρόκειται για ένα εντός έδρας ματς, όπου η ΑΕΚ θα κάνει (σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό) παιχνίδι πρωτοβουλίας.

Όσο για την κατάληξη αυτού του παιχνιδιού -τον παίκτη που θ’ αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης- κι εκεί τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Με τον Ντακόλ να είναι ούτως ή άλλως η μόνη επιλογή (δεδομένου ότι ο Μπρέσεβιτς είναι ανέτοιμος και κόπηκε από την αποστολή) αλλά και να δικαιούται τη δική του ευκαιρία για να δείξει αν αξίζει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: