Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Οριστικά εκτός ο Κλάους!!

Οριστικά χωρίς τον Στέφανο Αθανασιάδη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο την Κυριακή, στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην προσπάθεια να παραμείνει στην κορυφή.

Οριστικά εκτός ο Κλάους
Ο διεθνής επιθετικός του «Δικεφάλου» εξακολούθησε να αισθάνεται ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο από το ματς της Εθνικής κόντρα στη Βόρειο Ιρλανδία στην προπόνηση του Σαββάτου και ο Άγγελος Αναστασιάδης προτίμησε να τον αφήσει εκτός αποστολής για το παιχνίδι κόντρα στους Περιστεριώτες, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος υποτροπής.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του"Δικεφάλου" προπονήθηκαν στην Τούμπα με το πρόγραμμα του Μακεδόνα τεχνικού να αναλώνεται σε παιχνίδι σε μικρό χώρο και οικογενειακό δίτερμα. Ο Γιώργος Τζαβέλλας συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ανεβάζοντας, όμως, ρυθμούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, οι παίκτες δείπνησαν στον τέταρτο όροφο του γηπέδου και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το πρωί της Κυριακής, όπου και θα πραγματοποιήσουν το καθιερωμένο ξεμούδιασμα, ενώ, στη συνέχεια, όσοι θα επιλεγούν στη 18μελή αποστολή θα μεταβούν στο «Μακεδονία Palace». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: