Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Και τώρα Γιουβέντους!

Δια πυρός και σιδήρου ο Ολυμπιακός πέρασε χωρίς απώλειες από την έδρα του Εργοτέλη και τώρα η προσοχή στρέφεται στη μάχη με την Γιουβέντους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Και τώρα Γιουβέντους
Ο Ολυμπιακός βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στο ματς με τον Εργοτέλη, αλλά δείχνοντας χαρακτήρα έσωσε την παρτίδα (στην κυριολεξία) στο 90’.

Έτσι, πήρε το πρώτο διπλό (2-3) στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Μάρτιο σ’ ένα παιχνίδι που όπως τα περισσότερα έπειτα από διακοπή ούτε μοιάζουν, ούτε είναι εύκολα.

Το ζητούμενο για τους «ερυθρόλευκους» ήταν να βρουν αγωνιστικό ρυθμό, να φύγουν χωρίς απώλειες βαθμών ή παικτών, ωστόσο αναδείχθηκαν ξανά αμυντικά κενά τα οποία φυσικά και δεν διορθώνονται έτσι απλά μέσα σε λίγες ημέρες.

Αυτό που καλείται να βρει ο Μίτσελ είναι το καλύτερο δυνατό σχήμα -έχοντας πια όλους τους παίκτες στην διάθεσή του- για την μάχη που ακολουθεί με την Γιουβέντους στο «Καραϊσκάκη», την ερχόμενη Τετάρτη στην 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια αναμέτρηση με εντελώς διαφορετικές απαιτήσεις, που όμως θα καθορίσει σε ένα βαθμό το μέλλον των Πειραιωτών στην εφετινή διοργάνωση.

Πάντως ούτε η ιταλική ομάδα είχε πειστική εμφάνιση στην τελευταία της υποχρέωση στη Serie A, αφού άφησε βαθμούς στην έδρα της Σασουόλο (1-1) η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Προεδρικό «παρών»

Σύσσωμος ο Ολυμπιακός ήταν χθες στο Παγκρήτιο. Το «παρών» στις εξέδρες έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ την αποστολή ακολούθησαν ακόμα οι Σάββας Θεοδωρίδης, Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά, με τους δύο τελευταίους να βρίσκονται και στον καθιερωμένο αγιασμό των ακαδημιών του συλλόγου στο Ηράκλειο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: