Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Να κι ο Λουκάς!!

Στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι από σήμερα ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης που μετά από καιρό προπονήθηκε κανονικά και ετοιμάζεται να δώσει την επιπλέον λύση στο «5»!

Να κι ο Λουκάς!
Τελευταία ενημέρωση 18/10/2014, 20:12
Ευχάριστα τα νέα στον Παναθηναϊκό μια μέρα μετά και την νικηφόρα πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα. Εδώ και καιρό ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης... φλέρταρε με την επάνοδό του (έκανε ατομικό τον τελευταίο καιρό) και από σήμερα επέστρεψε και με τη... βούλα, ακολουθώντας όλο το πρόγραμμα!

Κάτι που σημαίνει πως ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς τον υπολογίζει για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Κολοσσό Ρόδου, όπου αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και να αρχίσει σιγά-σιγά ο Έλληνας σέντερ να... ξετρίβει.

Από 'κει και πέρα, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν απέναντι στην Τουρόβ, προπονήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να κάνει αποθεραπεία.

Την Κυριακή θα γίνει η τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ και στη συνέχεια οι πράσινοι θα αναχωρήσουν για το νησί, με ουσιαστικά μοναδικό απόντα τον Νέλσον, ενώ αναμένεται κι ο Ράιτ να παίξει περισσότερο, δεδομένου ότι θα 'χει προσαρμοστεί ακόμα περισσότερο στα «θέλω» της νέας του ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: