Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Προσοχή! Τα «λιοντάρια» βρυχώνται!

Η φετινή Σπόρτινγκ Λισαβόνας έδειξε ξανά την αξία της, επικρατώντας 3-1 της Πόρτο στο «Ντραγκάο» και παίρνοντας την πρόκριση για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

Προσοχή! Τα «λιοντάρια» βρυχώνται
Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας νίκησε 3-1 την Πόρτο στο «Ντραγκάο», στο μεγάλο ντέρμπι του τρίτου γύρου του πορτογαλικού Κυπέλλου και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τέταρτο γύρο της διοργάνωσης, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, ενόψει της συνέχειας της Superliga, σε αντίθεση με τους «δράκους», που φαίνεται πως είχαν περισσότερο το μυαλό τους στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τρίτης κόντρα στην Μπιλμπάο για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ανωτερότητα των «λιονταριών» ήταν σαφής και μετουσιώθηκε με το αυτογκόλ του Μαρκάνο στο 32’ και τα τέρματα των Νάνι στο 39’ και Καρίγιο στο 83’. Είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Τζάκσον Μαρτίνεζ στο 36’.


ΠΟΡΤΟ: Ντανίλο, Μαϊκόν, Μαρκάνο, Ζοσέ Ανχελ, Ερέρα, Καζεμίρο (46’ Ρούμπεν Νέβες), Ολιβερ (46’ Τέγιο), Κιντέρο, Τζάκσον Μαρτίνεζ, Αντριάν (64’ Μπραχίμι)

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Ρουί Πατρίσιο, Σέντριτς, Πάουλο Ολιβέιρα, Μαουρίτσιο, Τζόναθαν Σίλβα, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Νάνι, Ζοάο Μάριο (85’ Ροσέλ), Καπέλ (77’ Καρίγιο), Φρέντι Μοντέρο (70’ Σλιμάνι) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: