Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Την… χτύπησε στο τέλος!!

Τελικά τα κατάφερε! Η Σεντ Ετιέν ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλο το ματς με την Λοριάν κι έστω αν αγχώθηκε, στο τέλος πήρε τη νίκη με τον Λεμοάν στο 87' να είναι ο μεγάλος λυτρωτής!

Την… χτύπησε στο τέλος!
Κλασσική περίπτωση αγώνα από αυτούς που κρίνονται στο γκολ ήταν αυτός ανάμεσα σε Λοριάν και Σεντ Ετιέν, με τους φιλοξενούμενος να το πετυχαίνουν στο 87’, με τον Φαμπιέν Λεμοάν (0-1) και να «σκαρφαλώνουν» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του γαλλικού πρωταθλήματος (μαζί με τη Μπορντό).

Ανώτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν οι «στεφανουά», οι οποίοι είχαν συνολικά 15 τελικές προσπάθειες, έναντι μόλις δύο των γηπεδούχων!

Μονότερμα στο πρώτο ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καταφέρει να… γείρουν το γήπεδο! Συγκεκριμένα, το 45λεπτό έληξε με την κατοχή υπέρ της Σεντ Ετιέν, η οποία είχε εννέα τελικές προσπάθειες, έναντι καμίας της Λοριάν! Παρά την αδιαμφισβήτητη υπεροχή τους όμως, οι «στεφανουά» δεν κατόρθωσαν να βρουν τον… δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Ισορρόπησαν το ματς στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, οι οποίοι «έσφιξαν» την άμυνά τους και περιόρισαν την επιθετική δραστηριότητα των αντιπάλων τους. Προς το τέλος, η Σεντ Ετιέν πήρε εκ νέου τα… ηνία και τελικά κατόρθωσε να πετύχει το «πολυπόθητο» γκολ που έψαχνε! «Χρυσός» σκόρερ για τους φιλοξενούμενους, ο Φαμπιέν Λεμοάν στο 87’.

Δείτε εδώ την βαθμολογία *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: