Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Ντάνστον: «Σκαλοπάτι η Νέα Κηφισιά»

Τη σημασία του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Νέα Κηφισιά στο Ζηρίνειο επισήμανε ο Μπράιαντ Ντάνστον.

Ντάνστον: «Σκαλοπάτι η Νέα Κηφισιά»
Κάθε άλλο παρά σαν εύκολο αντιμετωπίζει ο Μπράιαντ Ντάνστον το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νέα Κηφισιά στο Ζηρίνειο την Κυριακή για τη δεύτερη αγωνιστική της Α1 (17:00).

«Η ομάδα μας έχει στόχο την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο. Αλλά επειδή αυτό είναι αρκετά μακρινό μιας και είμαστε μόλις στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έτσι θα αντιμετωπίσουμε το ματς με την Κηφισιά ως σκαλί για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε στο τέλος της σεζόν. Συνεπώς το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό», ανέφερε ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, που θα παραταχθεί ξανά χωρίς Παπαπέτρου, Ντάρντεν και Πρίντεζη.

«Την Πέμπτη αντιμετωπίσαμε τη Βαλένθια εκτός έδρας για την Ευρωλίγκα σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη και τώρα πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη, να συγκεντρωθούμε στο ματς με την Κηφισιά και να πάρουμε τη νίκη. Θεωρώ λοιπόν πως η συγκέντρωση είναι αυτή που θα μας δώσει τη νίκη. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να μην χαλαρώσουμε δευτερόλεπτο», πρόσθεσε.

Όσο για το πού θα κριθεί το ματς, είπε: «Πιστεύω πως, όπως και σε όλα τα εκτός έδρας ματς, ο έλεγχος του ρυθμού είναι πάντα το "κλειδί". Η Κηφισιά είναι μια ομάδα που παίζει γρήγορα μπροστά στο κοινό της και προσπαθεί να επιβάλει τον δικό της ρυθμό. Εμείς δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό να συμβεί σε καμία περίπτωση».

Ο σέντερ των Πειραιωτών θυμάται την αντίσταση που πρόβαλε πέρσι η Νέα Κηφισιά στην ομάδα του. «Αντιμετωπίσαμε και πέρσι τη Νέα Κηφισιά και μας είχε δυσκολέψει ιδιαίτερα και μάλιστα στην έδρα μας. Από όσα θυμάμαι από πέρσι λοιπόν, γιατί έχει διεξαχθεί μόλις μια αγωνιστική για να ξέρουμε ακριβώς την εικόνα της ομάδας, πρόκειται για ένα σύνολο που στηρίζεται στην άμυνα του. Διατήρησαν στο ρόστερ τους κάποιους παίκτες από πέρσι και τον ίδιο προπονητή, αλλά έκαναν και αρκετές προσθήκες. Οπότε πιστεύω έχουν διατηρήσει την ίδια ταυτότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: