Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Μέξας: «Να μας σέβονται»

Να κρατήσει τα θετικά της ήττας από το Ρέθυμνο, επισήμανε ο Κώστας Μέξας πως θα πρέπει να κάνει ο ΚΑΟΔ. «Να μας σέβονται», ήταν ο στόχος που έθεσε ο τεχνικός της ομάδας της Δράμας για το μέλλον.

Μέξας: «Να μας σέβονται»
Αναμφίβολα, υπάρχουν πράγματα που θέλει να κρατήσει ο ΚΑΟΔ από την ήττα του από το Ρέθυμνο, όπως υποστήριξε ο Κώστας Μέξας, ο οποίος τόνισε πως προσπαθεί να «χτίσει» μια ομάδα που θα είναι άξια σεβασμού.

«Ξέραμε ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μία έδρα που παραδοσιακά για μας είναι δύσκολη. Προετοιμαστήκαμε ώστε να ελέγξουμε τον ρυθμό του Ρεθύμνου. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα το πετύχαμε. Υπήρχαν στιγμές που χάσαμε την συγκέντρωση μας, κάναμε λάθη και δώσαμε την ευκαιρία να μας τιμωρήσουν. Επίσης, είχαμε δώσει έμφαση στο αμυντικό ριμπάουντ αλλά στο τέλος ο Φαγιέ και ο Σάφτενααρ έδωσαν «ανάσα» στο Ρέθυμνο εκεί που πιέζαμε. Πρέπει να κρατήσουμε την διάθεση και την καλή συγκέντρωση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και την αντίδραση όταν το ματς στράβωνε. Ένας από τους στόχους μας είναι να μας σέβονται όλοι το οποίο θα γίνει με τον καιρό. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι», ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού του συλλόγου της Δράμας.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γεωργάκης έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στους αντιπάλους για τη νίκη που πέτυχαν, ενώ επισήμανε πως το παιχνίδι χάθηκε στο τέλος.

«Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του. Εμείς ήρθαμε με στόχο να φτάσουμε σε ένα σημείο το παιχνίδι, ώστε να το κερδίσουμε. Για 18 λεπτά στο 1ο ημίχρονο ήμασταν πιστοί στο πλάνο μας και δεν ξεφύγαμε. Στα τελευταία 2 λεπτά του ημιχρόνου το Ρέθυμνο πέτυχε σερί πόντους από δικά μας λάθη. Στο 2ο ημίχρονο παίξαμε καλά και με κάποιους πόντους του Ζάρα φτάσαμε κοντά στο σκορ. Στο τέλος χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ που μας στοίχισαν. Καλή σεζόν σε όλους», ήταν τα λόγια του 23χρονου σέντερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: