Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Μετρημένα… κουκιά στον Παναθηναϊκό!!

Στη Λεωφόρο παίζει, κόσμο θα ‘χει, ευκαιρία λοιπόν να… σβηστεί η παρένθεση στο Εστορίλ! Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος ενόψει ΟΦΗ με τον Κουτρουμπή να δηλώνει «παρών» και τον Ρισβάνη να… κόβεται!

Μετρημένα… κουκιά στον Παναθηναϊκό
Απρόοπτα δεν υπήρξαν, τραυματισμοί της τελευταίας στιγμής ούτε και ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να διευρύνει το εν Ελλάδι σερί του -απέναντι στον ΟΦΗ την Κυριακή-, μετά τις δύο νίκες σε πρωτάθλημα και τη μία στο Κύπελλο, δείχνοντας παράλληλα σημάδια ανάκαμψης μετά την κακή εμφάνιση με την Εστορίλ.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε για τον αυριανό αγώνα στη Λεωφόρο με τον Γιάννη Αναστασίου να βγάζει αποστολή. Μια αποστολή απ' την οποία λείπουν φυσιολογικά οι Μπεργκ, Μπαϊράμι και Μέντες, αφού όλοι τους είναι ανέτοιμοι για να προσφέρουν και ήταν δεδομένο πως θα απουσιάσουν.

Απ' την άλλη, κανονικά «μέσα» βρίσκεται ο Κουτρουμπής, κάτι που δείχνει πως ήταν επιπόλαιος ο χθεσινός τραυματισμός του, ενώ «κόπηκε» ο Ρισβάνης που θεωρείτο πως θα βρισκόταν στους εκλεκτούς κι ενδεχομένως αγωνιζόταν.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: