Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Μαυροειδής: «Να μας… νιώσει ο Ολυμπιακός»

Ο Δημήτρης Μαυροειδής περιμένει από τη Νέα Κηφισιά να δυσκολέψει την παλιά του ομάδα, τον Ολυμπιακό, στον αγώνα της Κυριακής στο Ζηρίνειο.

Μαυροειδής: «Να μας… νιώσει ο Ολυμπιακός»
Αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα θα τεθεί ο Δημήτρης Μαυροειδής στον αγώνα της Νέας Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό, αλλά παρότι έχει πολλούς φίλους στους «ερυθρόλευκους», δεν θέλει να τους χαρίσει ένα εύκολο απόγευμα την Κυριακή.

«Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έχω μιλήσει στα παιδιά, όχι όμως ότι τους είπα κάτι ιδιαίτερο. Το βασικό είναι να μην φύγει το σκορ στην αρχή, να μην βάλουν εύκολα καλάθια, να μην φάμε αιφνιδιασμούς, γενικά να μας νιώθουν, ότι είμαστε σκληροί και δεν θα περάσουν εύκολο απόγευμα. Στον Ολυμπιακό έζησα μεγάλες στιγμές ειδικά με το repeat της ομάδας στο Λονδίνο με την κατάκτηση της Ευρωλίγκα. Σίγουρα υπάρχουν και άσχημες στιγμές με τα όσα τράβηξα με το πόδι μου, αλλά η αλήθεια είναι πως θέλω να τα ξεχάσω αυτά και να σκέφτομαι μόνο τα καλά που έζησα εκεί…», δήλωσε ο 29χρονος σέντερ.

Ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, είπε: «Για μας είναι το πρώτο εντός έδρας ματς και είναι πολύ σημαντικό να τεστάρουμε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τις δυνατότητες μας απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και θέλουμε να δούμε κατά πόσο αυτή την εβδομάδα πράγματα τα οποία δουλέψαμε θα μπορέσουμε να τα κάνουμε πράξη στον αγώνα έτσι ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί απ’ ότι στο προηγούμενο ματς. Σημαντικό ρόλο για μας θα παίξει το να περιορίσουμε τα λάθη μας στην επίθεση, να έχουμε αυτοπεποίθηση σε ό,τι κάνουμε επιθετικά και να ελέγξουμε το ρυθμό έτσι ώστε να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο καθώς είναι μια ομάδα που το κάνει πάρα πολύ καλά. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και δεν μπορείς να πεις ότι περιορίζοντας ένα ή δυο σημεία θα καταφέρεις να κερδίσεις το παιχνίδι. Επαναλαμβάνω πως πολύ σημαντικό είναι να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να τρέξει και να περιορίσουμε τη δημιουργία που έχει από τα pick and roll. Εμείς θέλουμε να στηριχθούμε πάνω στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας. Είδαμε τα λάθη μας από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θέλουμε να τα περιορίσουμε και πιστεύω πως αν είμαστε πιο αποφασιστικοί στην επίθεση μας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, παίξουμε δυνατά από το ξεκίνημα, να έχουμε πάθος, ενέργεια και μεγάλη συγκέντρωση, είναι στοιχεία όλα αυτά που μπορούν να σε κάνουν ανταγωνιστικό σε τέτοιου είδους παιχνίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: