Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Η… σύγκρουση έφερε απώλεια ενόψει ΠΑΟΚ!!

Χωρίς τον Φάμπιο, αλλά με τον Σωκράτη Φυτανίδη στην αποστολή αναχώρησε ο Ατρόμητος για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ο Πορτογάλος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις μετά την σύγκρουση με τον Έλληνα αμυντικό.

Η… σύγκρουση έφερε απώλεια ενόψει ΠΑΟΚ
Δεν θα ταξιδέψει τελικά ο Φάμπιο στην Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση του Ατρόμητου με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Ο επιθετικός των Περιστεριώτων όπως και ο Σωκράτης Φυτανίδης, ήταν αμφίβολοι για το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά», εξαιτίας της μεταξύ τους σύγκρουσης στην προπόνηση της Παρασκευής.

Τελικά ο Πορτογάλος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν στα πλευρά, σε αντίθεση με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό ο οποίος θα αγωνιστεί απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Εκτός του Φάμπιο ο Ρικάρντο Σα Πίντο δεν έχει άλλα προβλήματα, με τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ να είναι οι: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κοντοές, Κιβρακίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Αγκουαζί, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Γεωργίου, Τάτος, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Ενγκουέμ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: