Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Σκουρτόπουλος: «Αυτό που περιμέναμε»

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του μετά τη νίκη του Ρεθύμνου επί του ΚΑΟΔ, λέγοντας επίσης πως βρήκαν μπροστά τους αυτό που περίμεναν.

Σκουρτόπουλος: «Αυτό που περιμέναμε»
Για την πρώτη νίκη του Ρεθύμνου στην Α1 επί του ΚΑΟΔ αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ενώ για τον αγώνα μίλησε και ο Φάνης Κουμπούρας.

Ο προπονητής των νικητών συνεχάρη τους παίκτες τους για τη νίκη που πέτυχαν, ενώ τόνισε για τον αγώνα πως βρήκαν μπροστά τους αυτό που περίμεναν, ενώ ο 30χρονος γκαρντ παραδέχτηκε πως η ομάδα του έκανε λάθη, αλλά αυτό που κρατάει είναι η νίκη και πως θέλουν να δείξουν στον κόσμο τι μπορούν να κάνουν.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Κάναμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό είναι που κρατάμε από το σημερινό παιχνίδι. Εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα του ΚΑΟΔ, στην καινούρια προσπάθεια που κάνει. Όσον αφορά στο παιχνίδι, βρήκαμε μπροστά μας αυτό που περιμέναμε. Όλες οι ομάδες θα προσπαθήσουν να μας κόψουν τον γρήγορο ρυθμό και κάποια στιγμή πρέπει να αντιδράσουμε σωστά και στον αγώνα. Ενώ είχαμε διάθεση, δεν είχαμε καλή ομαδική λειτουργία και δεν δείξαμε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Η άμυνα μας, μας κράτησε μπροστά στο σκορ και εκμεταλλευτήκαμε στο τέλος τα επιθετικά ριμπάουντ που είναι ένα πολύ δυνατό κομμάτι της ομάδας μου. Η δουλειά συνεχίζεται. Είμαστε μία νέα ομάδα και χρειάζεται υπομονή. Ο στόχος μας είναι να είμαστε και καλύτεροι κάθε εβδομάδα», ήταν τα λόγια του Θανάση Σκουρτόπουλου.

Από τη μεριά του, ο Φάνης Κουμπούρας τόνισε: «Σήμερα ξέραμε ότι το ματς θα ήταν δύσκολο. Θέλαμε να ξεκινήσουμε με νίκες τα παιχνίδια μέσα στην έδρα μας. Η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική και η καλή εμφάνιση, μας πρόσθεσε άγχος. Θέλαμε να δείξουμε στον κόσμο μας τι μπορούμε να κάνουμε. Είχαμε πολλά λάθη σήμερα. Παρόλα αυτά στο τέλος βγάλαμε κάποιες φάσεις, σφίξαμε την άμυνα και ήρθε η νίκη. Κρατάμε τα καλά σημεία. Η πρώτη νίκη είναι πάντα και η πιο αγχωτική. Κρατάμε τα καλά, βλέπουμε τα λάθη και συνεχίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: