Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Εντινγκά: «Και την παραμικρή ευκαιρία…»

Αποτελεσματικός σε όποια ευκαιρία του παρουσιαστεί στο μεθαυριανό παιχνίδι με τη Γιουβέντους για το Champions League θα πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ντελβίν Εντινγκά.

Εντινγκά: «Και την παραμικρή ευκαιρία…»
Στο επικείμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους στο Τορίνο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, στάθηκε ο Ντελβίν Εντινγκά.

Συγκεκριμένα, ο Αφρικανός χαφ υπογράμμισε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν και την παραμικρή ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ώστε να μπορέσουν να επιστρέψουν με κάποιο θετικό αποτέλσμα από την Ιταλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κονγκολέζος μέσος στη Real News

Για το ρόλο του στον Ολυμπιακό:

«Ο κ. Μίτσελ έχει βρει ακριβώς το που με χρειάζεται μέσα στο γήπεδο κι όταν ξεκινώ στην ενδεκάδα έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο. Παίζω με μέτωπο προς την εστία κι όταν αμύνομαι κι όταν έχω τη μπάλα κι οργανώνω το παιχνίδι. Επειδή είμαι ποδοσφαιριστής που βρίσκεται συνήθως πιο κοντά στους κεντρικούς αμυντικούς, είμαι εκείνος που παίρνει την πρώτη πάσα από την άμυνα ή και από τον γκολκίπερ».

Για το παιχνίδι στο Τορίνο με τη Γιουβέντους μετά τη νίκη (1-0) στο Καραϊσκάκη:

«Θα είναι ένα αλλιώτικο παιχνίδι. Η Γιουβέντους είναι πολύ πιο δυνατή στην έδρα της απ' ό,τι εκτός έδρας. Κάθε παιχνίδι είναι ούτως ή άλλως διαφορετικό, οι συνθήκες διαφορετικές κι έτσι πρέπει κι εμείς να το διαχειριζόμαστε διαφορετικά».

Για το πώς περιμένει τους Ιταλούς:

«Παίζουν στην έδρα τους και θα είναι πολύ πιο επιθετικοί απ' όσα,τι στο γήπεδό μας. Περιμένουμε πίεση, όμως κι εμείς θέλουμε να αποδώσουμε καλά, να είμαστε συμπαγείς αμυντικά, να αναζητήσουμε με επιτυχία τις αντεπιθέσεις και να προσπαθήσουμε να σκοράρουμε. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε και την παραμικρή ευκαιρία που θα μας παρουσιαστεί».

Για την παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού:

«Σημαντικότατη! Ο κόσμος μας είναι πάντα στο πλευρό μας. Είναι πολυάριθμοι, φωνάζουν πολύ δυνατά και μας δίνουν τεράστια ώθηση. Τους ευχαριστούμε θερμά που μας δείχνουν τέτοια υποστήριξη και που με τον τρόπο τους μας κάνουν πιο δυνατούς. Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να τους αποδείξουμε πόσο πολύ τους αγαπάμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: