Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Μίτσελ: «Αν είχαμε 30% από την ψυχή του κόσμου»

Δηλώσεις με νόημα έκανε ο Μίτσελ μετά το 2-2 του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ, τονίζοντας ότι οι παίκτες του, αλλά και ο ίδιος δεν ξέρουν καλά το τι εστί η ομάδα που βρίσκονται. «Υπάρχει θέμα ψυχολογίας».

Μίτσελ: «Αν είχαμε 30% από την ψυχή του κόσμου»
Μπηχτές έριξε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 13η αγωνιστική της Super League. Οι «ερυθρόλευκοι» ήρθαν 2-2 με τους Ηπειρώτες και ο Ισπανός τεχνικός έκανε λόγο για έλλειψη ψυχολογίας, αλλά και γνώσης του τι σημαίνει ο σύλλογος από πλευράς του ίδιου και των παικτών του.

Για το αν ήταν άσχημη η εικόνα των Πειραιωτών: «Συμφωνώ μαζί σας. Έχουμε δείξει πολύ άσχημη εικόνα. Σήμερα δείξαμε αδυναμίες και σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός άσχετα από το σκορ δεν αξίζει τέτοια εικόνα. Η αντίπαλη ομάδα έκανε τρία σουτ και έβαλε δύο γκολ. Το ένα σε αντεπίθεση. Αυτό πραγματικά δείχνει πως δεν ήμασταν στο παιχνίδι».

Για το πρόβλημα στην εικόνα του Ολυμπιακού από τον Νοέμβριο και μετά: «Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις. Πολλές από τις λύσεις έχουν να κάνουν με την επιλογή παικτών, την τακτική και τις στρατηγικές. Σήμερα έχουμε εκτελέσει πολλά κόρνερ, πολλές σέντρες και κατοχή μπάλας και κανένας εκ των δύο φορ δεν έχει βρει στόχο. Αυτό είναι πραγματικά απίστευτο. Πολλές φορές προσπαθούμε την λύση. Αυτό είναι ένα πρόβλημα που ξεπερνάει την λύση που θέλουμε να βρούμε. Το γεγονός πως κερδίζουμε με 2-1 και δεχόμαστε γκολ από αντεπίθεση αυτό είναι πραγματικά απίστευτο».

Για τον Φορτούνη: «Τον άλλαξα γιατί ήταν νεκρός από φυσική κατάσταση. Είναι αλήθεια πως όταν βγήκε, μείναμε και πίσω στο σκορ. Δεν λέμε φυσικά πως έφταιγε εκείνος. Όμως εάν ασχοληθούμε με το ποιός μπαίνει και βγαίνει και το εάν η αλλαγή μπορεί να επηρεάσει το πρόβλημα το κοιτάζουμε επιφανειακά και όχι σε βάθος. Έτσι νομίζω».

Για το αν δέχεται ο Ολυμπιακός γκολ μετά από αντεπιθέσεις: «Απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν συνέβη αυτό που λέτε. Σήμερα ναι. Έγινε. Πολλές φορές στις συνεντεύξεις Τύπου προσπαθώ να ξεφύγω γιατί δεν μπορώ να πω τα πράγματα όπως τα σκέφτομαι. Είναι κάτι ανεξήγητο όπως στην αντεπίθεση που δεχθήκαμε. Εσείς που είδατε το ματς θα καταλάβατε πως δεν είχαμε κανέναν αμυντικό πίσω. Η δουλειά μου είναι να οργανώνω την ομάδα. Πολλές φορές θέλω να έχω παίκτη με κάθε αντίπαλο, αλλά δεν γίνεται. Στην φάση του Ίλιτς πιστεύετε ότι είχε δώσει τέτοια οδηγία;»

Για το αν υπάρχει έλλειψη ψυχολογίας και τοπ μήνυμα του ενόψει Μάλμε: «Ναι υπάρχει θέμα ψυχολογίας. Ο κόσμος είναι πιο αισιόδοξος από εμάς. Για 90 λεπτά δεν σταματά να μας εμψυχώνει. Ο κόσμος απέδειξε σήμερα τι σημαίνει Ολυμπιακός. Δεν σταμάτησε ποτέ να μας υποστηρίζει. Το 30% της ψυχής του κόσμου να είχαμε σήμερα δεν θα είχαμε χάσει τους βαθμούς. Εμείς πιστεύουμε πως θα είμαστε καλά με την Μάλμε. Φυσικά πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν και εμάς αλλά και τον αντίπαλο. Ο κόσμος θα είναι μαζί μας χωρίς να τον εμψυχώνουμε. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά το σημαίνει να είσαι με τον Ολυμπιακό. Μακάρι να το γνωρίζαμε το ίδιο καλά όλοι μας. Και πρώτους απ' όλους εγώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: