Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Σκέψεις για «όνομα» από Ιβάν!!

Αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από την… τσέπη του, ώστε ο ΠΑΟΚ να ενισχυθεί και να χτυπήσει το πρωτάθλημα εμφανίζεται ο Ιβάν Σαββίδης. Κινείται και για τα χρέη ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

Σκέψεις για «όνομα» από Ιβάν
Μετά την απόκτηση του ομογενή στόπερ Παπαγιαννόπουλο στον ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους στην απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού.

Εκείνο όμως που έχει ενδιαφέρον είναι η αποφασιστικότητα του Ιβάν Σαββίδη να κάνει ό,τι περνάει από την… τσέπη του, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί για φέτος και για την επόμενη σεζόν, κατακτώντας το πρωτάθλημα.

Όπως γράφει η SportDay, οι επόμενες κινήσεις θα έχουν την καλοκαιρινή λογική και θα αφορούν παίκτες σαν τον Μακ, που δεν θα είναι ιδιαίτερα ακριβοί ή προβεβλημένοι.

Ωστόσο, αυτό έχει αλλάξει τις τελευταίες ημέρες και οι Θεσσαλονικείς φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση ενός παίκτης που αν αποκτηθεί θα σημάνει και μία υπέρβαση.

Παράλληλα, ο ομογενής επιχειρηματίας ασχολείται και με άλλα θέματα που αφορούν την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και ένα από αυτά είναι και τα χρέη του συλλόγου. Εκείνο που προκύπτει είναι ότι ο Σαββίδης θα προσπαθήσει να έρθει εκ νέου σε επαφή με την Κυβέρνηση για το συγκεκριμένο ζητήματα και ελπίζει ότι επιτέλους θα καταφέρει να υποβάλει τα χρέη σε κάποια ρύθμιση. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: