Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Κανονικά το ματς στην Τρίπολη!

Κανονικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Αστέρας Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό, καθώς η μίνι-κρίση που δημιουργήθηκε με την είσοδο οπαδών εκτονώθηκε.

Κανονικά το ματς στην Τρίπολη
Update: 17.40 Κανονικά θα πραγματοποιηθεί το ματς στην Τρίπολη μεταξύ του Αστέρα και του Παναθηναϊκού. Το μόνο ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν θα το παρακολουθήσουν και οι φίλοι των φιλοξενούμενων που ταξίδεψαν μέχρι την Αρκαδία. Περίπου 250 «πράσινοι» βρίσκονται εκτός γηπέδου και υπάρχουν διαβουλεύσεις σχετικά με το αν θα τους επιτραπεί η είσοδος ή όχι.

Μάλλον υπερβολικές –όπως αποδείχτηκε- ήταν οι πρώτες πληροφορίες που αφορούν την τύχη του αγώνα Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός.

Ενώ αρχικά γράφτηκε πως περισσότεροι από 200 φίλοι του «τριφυλλιού» αψήφησαν την απόφαση να μη δοθούν εισιτήρια στους φιλοξενούμενους -αλλά και ανακοίνωση της» πράσινης» ΠΑΕ που τους καλούσε να μην μεταβούν στην Αρκαδία- και μπήκαν στο γήπεδο, τελικά νεότερη ενημέρωση αναφέρει πως δεν πρόκειται για περισσότερα από 10-15 άτομα.

Δεν υπήρξε κάποιο… «ντου» οπαδών, ούτε επεισόδια και όλα δείχνουν πως η μίνι-κρίση που αρχικά δημιουργήθηκε, βαίνει προς εκτόνωση και το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: