Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

«Ασπρόμαυρα» τα βραβεία της 6ης αγωνιστικής!

Ήταν ένας μεγάλος θρίαμβος. Ένα τεράστιο διπλό και μία ολοκληρωτική εμφάνιση από την ομάδα μας κόντρα στον Ολυμπιακό μέσα στο “Γ.Καραϊσκάκης”, που εκτιμήθηκε ιδιαίτερα από το ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας, το οποίο χάρισε σε δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, και μάλιστα με συντριπτικά ποσοστά, τα βραβεία τουMVP και Best Goal της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Superleague ΟΠΑΠ.
Ο Φακούντο Περέιρα με το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε κατέκτησε τον διαγωνισμό για το Best Goal με ποσοστό 84,84% αφήνοντας πίσω τους Νταβίντ Φουστέρ του Ολυμπιακού (13,22%)  και Βαγγέλη Μάντζιο τουΛεβαδειακού (1,94%) και έγινε ο δεύτερος παίκτης της ομάδας μας με το σχετικό βραβείο μετά τον Κλάους.
Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετά την εκπληκτική του εμφάνιση στο Φάληρο, όπου ξεδίπλωσε και τις αμυντικές του αρετές, αγωνιζόμενος για περίπου ένα ημίχρονο ως δεξί μπακ, σάρωσε στην ψηφοφορία για τον MVP της αγωνιστική και αναδείχθηκε πρώτος με ποσοστό 89,98% επικρατώντας των Εμάνουελ Κονέ του Λεβαδειακού (5,91%) και Σίλβα Κλέιτον της SKODA Ξάνθης (4,11%). Αυτό ήταν και το 5ο βραβείο MVP που καταλήγει σε χέρια παίκτη της ομάδας μας μετά από αυτά που κατέκτησαν οι Γιάννης Σκόνδρας (κόντρα στον Πλατανιά),Στέφανος Αθανασιάδης (κόντρα στον Εργοτέλη) και Ράζβαν Ρατς (κόντρα σε Βέροια και ΟΦΗ)
Πηγή: paokfc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: