Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Κοιτάει για Γενάρη και… Ιούνη!

Στους παίκτες με τους οποίους θα ενισχυθεί το υπάρχον ρόστερ της ομάδας θα καταλήξουν τις επόμενες μέρες στην ΑΕΚ, ώστε να ξεκινήσουν σύντομα οι επαφές και να γίνουν οι μεταγραφές τον Γενάρη.

Κοιτάει για Γενάρη και… Ιούνη
Σε πρώτο πλάνο έχουν περάσει τα μεταγραφικά θέματα – εκτός από το αγωνιστικό – στην ΑΕΚ.

Οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» αναμένεται σύντομα να λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις για τους παίκτες που θα αποκτηθούν την περίοδο του Ιανουαρίου, κάνοντας παράλληλα τις επαφές τους και για το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», στο πρόσφατο ταξίδι του στη Βραζιλία ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ξεχώρισε τρεις παίκτες, αλλά η «Ένωση» έχει δικαίωμα να κάνει μία μεταγραφή μη κοινοτικού ποδοσφαιριστή.

Οι τρεις παίκτες είναι ο Αλεξάντρο της Πόντε Πρέτα, ο Ροντρίγκο Σόουζα της Κρισιούμα και ο συμπαίκτης του, Λούκα. Από την ελληνικά αγορά, εκτός από τον Κουρμπέλη που υπήρξαν διαπραγματεύσεις το περασμένο καλοκαίρι, στο προσκήνιο έχουν έρθει ο Καλτσάς της Βέροιας και ο Μαρτίνες του Παναιτωλικού, χωρίς να έχουν υπάρξει επαφές με τους δύο συλλόγους ή τις πλευρές των δύο παικτών.

Πάντως, στα υπ’ όψι είναι ο Ντούτρα και ο Ντε Πάου της Λόκερεν, όπως και ο Ορλάντο Σα της Λέγκια Βαρσοβίας.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: