Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Πετράκης: «Χρειάζεται χρόνος και υπομονή»

Ο Γιάννης Πετράκης προσπάθησε να ρίξει τους τόνους μετά την ισοπαλία του ΠΑΣ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, τον οποίο χαρακτήρισε καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. «Πάντα χρειάζεται η τύχη», σχολίασε.

Πετράκης: «Χρειάζεται χρόνος και υπομονή»
Χαμηλά κράτησε τον πήχη ο Γιάννης Πετράκης με τις δηλώσεις που έκανε στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης, Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί η ομάδα του να έφθασε σε μεγάλη επιτυχία, καθώς έφυγε με το 2-2 από το Καραϊσκάκη, αλλά ο ίδιος τόνισε ότι χρειάζεται χρόνος και υπομονή για την ηπειρώτικη ομάδα.

Οι «κυανόλευκοι» έκαναν αυτήν την επιτυχία, λίγες ημέρες μετά το 4-0 του Λεβαδειακού μέσα στα Γιάννενα και ο 55χρονος τεχνικός υπενθύμισε ότι είχε της αναμέτρησης με τους Βοιωτούς είχε προηγηθεί το 3-0 επί του ΟΦΗ.

«Προερχόμασταν από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα στο προηγούμενο παιχνίδι, ξέραμε ότι παίζουμε με την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και γνωρίζαμε ότι θα μας ασκήσει πίεση λόγω και του προηγούμενου αποτελέσματος που είχαμε, ήρθαμε με πολλά προβλήματα και όλα αυτά δίνουν μεγάλη αξία στην προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Όσο για το παιχνίδι, ξέραμε ότι θα δεχτούμε πίεση. Ειδικά στο δεύτερο μας ασκήθηκε μεγάλη πίεση. Πάντα χρειάζεται και η τύχη γιατί στο δεύτερο ημίχρονο με μία προσπάθεια βάλαμε γκολ και μάλιστα σ' ένα χρονικό σημείο που ο αντίπαλος δεν είχε περιθώρια. Αυτό το αποτέλεσμα πρέπει να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια. Μία ομάδα χρειάζεται υπομονή και χρόνο και προσπάθεια κάθε μέρα για να κερδίζει βήματα και να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο. Όχι όπως συνέβη με τον ΟΦΗ που κάναμε ένα καλό αποτέλεσμα και μετά», σχολίασε ο Πετράκης.

Ερωτηθείς για το αν θα μονιμοποιήσει κάποιον από τους παίκτες που έπαιξαν σήμερα, ανέφερε: «Έχω ξαναπεί ότι κάθε πράγμα χρειάζεται υπομονή και χρόνο, ώστε αυτά τα παιδιά να κερδίσουν τη θέση που τους αξίζει όχι απλώς από ένα γεγονός. Εγώ στηρίζω αυτά τα παιδιά αλλά κάθε πράγμα χρειάζεται υπομονή».

Κλείνοντας, είπε: «Να ευχηθώ στον Ολυμπιακό καλή επιτυχία την Τρίτη και να περάσει στην επόμενη φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: