Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Γκρανέρο: «Πάντα κοιτάω ψηλά στη βαθμολογία»

Μαξιλαράκι ασφαλείας για την παραμονή της δίνει στη Βέροια η νίκη επί του Πλατανιά, σύμφωνα με τον Χοσέ Γκρανέρο, που τόνισε ότι η ομάδα έδειξε πάθος και επαγγελματικότητα κόντρα στους Κρητικούς.

Γκρανέρο: «Πάντα κοιτάω ψηλά στη βαθμολογία»
Ικανοποιημένος από την απόδοση της Βέροιας κόντρα στον Πλατανιά έμεινε ο Χοσέ Γκρανέρο. Η «βασίλισσα του Βορρά» νίκησε με 2-0 και σύμφωνα με τον τεχνικό της, Χοσέ Γκρανέρο, οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν πάθος και επαγγελματικότητα. Επιπλέον, μίλησε γα το θέμα του Γιώργου Γεωργιάδη που υπέπεσε πρόσφατα σε πειθαρχικό παράπτωμα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, αλλά και από αυτή κόντρα στον Ατρόμητο.

«Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι από τη νίκη. Οι παίκτες μου έδειξαν πάθος και επαγγελματικότητα και έφτασαν σε μια πολύτιμη νίκη. Ήταν ένα περίπλοκο ματς, αλλά ανταποκριθήκαμε σωστά σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε για 60 λεπτά σε υψηλό επίπεδο, ενώ στη συνέχεια υπήρξε κούραση και κάναμε κάποιες αναγκαστικές αλλαγές. Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, ενώ δημιουργήσαμε και αρκετές ευκαιρίες», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ερωτηθείς αν αλλάζουν οι στόχοι της Βέροιας μετά από αυτό το αποτέλεσμα, απάντησε: «Εγώ είμαι ο πιο αισιόδοξος από όλους και κοιτάζω πάντα ψηλά στη βαθμολογία. Η νίκη αυτή μας δίνει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να ρισκάρω και να πω ότι πάμε για κάτι υψηλότερο. Όταν ήρθα στην ομάδα ο στόχος ήταν η σωτηρία».

Για τον Γεωργιάδη, σχολίασε: «Υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια. Η ομάδα είναι πάνω από όλους. Αυτή την εβδομάδα θα συζητηθεί το θέμα του με ηρεμία».

Για το αν θα υπάρξει ενίσχυση στις μεταγραφές: «Αυτή τη στιγμή δεν μιλάει κανένας για μεταγραφές. Κοιτάμε τα τρία ματς που έχουμε μέχρι τα Χριστούγεννα και μετά θα μιλήσουμε και γι’ αυτό το κομμάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: