Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Έβγαλε… καρδιά η Ρόμα!

Μπορεί να πόνεσε εκείνη των φίλων της, αλλά η Ρόμα έβγαλε τουλάχιστον… καρδιά! Οι «τζιαλορόσι» δεν εκμεταλλεύτηκαν την γκέλα της Γιούβε αλλά έσωσαν (με 10 παίκτες) ένα χαμένο ματς με τη Σασουόλο (2-2)

Έβγαλε… καρδιά η Ρόμα
Δίλημμα στους οπαδούς της -αν πρέπει να κλάψουν ή να χαμογελάσουν- δημιούργησε η Ρόμα.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσιά δεν μπόρεσε ν’ αξιοποιήσει την ευκαιρία που της προσέφερε η Γιουβέντους (με την ισοπαλία απέναντι στη Φιορεντίνα) και να την πλησιάσει στην κορυφή.

Έστω όμως κι αν δεν απέφερε βαθμολογικό όφελος (πέραν του πόντου), το παιχνίδι με τη Σασουόλο είχε τελικώς ψυχολογικά κέρδη για τους «τζιαλορόσι».

Κι αυτό διότι δέχθηκαν ισχυρότατο σοκ όταν ο Τζάτζα -πριν καν περάσει το εικοσάλεπτο- τους χτύπησε δις (15’-18’). Διότι το παιχνίδι τους στράβωσε ακόμα περισσότερο όταν ο Ντε Ρόσι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 51’.

Παρόλα αυτά δεν το έβαλαν κάτω. Επιτέθηκαν λυσσασμένα. Και με πρωταγωνιστή τον Λιάγιτς, έσωσαν την παρτίδα. Πρώτα λοιπόν ο Κροάτης μείωσε με πέναλτι στο 78’. Κι έπειτα -στις καθυστερήσεις- έδωσε το φιλί της ζωής και μια ισοπαλία (2-2) που άξιζε πάνω από ένα βαθμό στη Ρόμα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: