Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ιβάνοβιτς: «Δεν έχω πλέον αμφιβολίες»

Χαρακτήρα και νοοτροπία έδειξε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Πανιώνιο, όπως δήλωσε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ιβάνοβιτς: «Δεν έχω πλέον αμφιβολίες»
«Διαλύθηκαν» οι όποιες αμφιβολίες είχε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τη νοοτροπία του Παναθηναϊκού μετά την ήττα απ’ την Φενέρμπαχτσε, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τον χαρακτήρα που έδειξαν οι πράσινοι απέναντι στον Πανιώνιο.

«Μετά το παιχνίδι της Τουρκίας ήθελα να ξέρω ακριβώς τι νοοτροπία έχουμε. Διότι με το παιχνίδι στην Τουρκία είχα αμφιβολίες. Στην Τουρκία δεν παίξαμε καλά, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Άλλες φορές παίζεις καλά, άλλες όχι, έτσι είναι ο αθλητισμός. Το πιο σημαντικό είναι να έχεις χαρακτήρα και νοοτροπία για να παίξεις το παιχνίδι. Σήμερα το είχαμε. Φοβόμουν αυτό το ματς γιατί παίξαμε κόντρα σε μία καλή ομάδα. Αλλά πιστεύω ότι η νοητική μας προετοιμασία ήταν καλή. Στον αθλητισμό είναι σημαντικό να ξέρεις ποιος είσαι πραγματικά και αυτό θέλαμε να το ξέρουμε μετά το παιχνίδι με τη Φενέρ. Αυτό το ματς μας προσγείωσε στο έδαφος εκεί που θέλουμε να βρισκόμαστε πάντα. Καλή τύχη στον Πανιώνιο, εύχομαι ό,τι καλύτερο. Μου άρεσε πολύ αυτό που συνέβη με την ημέρα του φιλάθλου. Ελπίζω να επαναληφθεί και ο κόσμος να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο» ήταν τα λόγια του Μαυροβούνιου κόουτς.

Από την πλευρά των παικτών του Παναθηναϊκού ο Αντώνης Φώτσης σχολίασε: «Σήμερα είχαμε έναν δύσκολο αγώνα, παίζαμε με τον Πανιώνιο, μία πολύ καλή ομάδα. Παίξαμε από το πρώτο λεπτό δυνατά. Δώσαμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι. Πήραμε νίκη με διαφορά που μας χαροποιεί γιατί βγάλαμε πράγματα στο γήπεδο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και μας συμπαραστάθηκε όπως όλη τη χρονιά. Ελπίζω να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά μας και να τον κάνουμε χαρούμενο»

Δεν υπάρχουν σχόλια: