Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Έτοιμος για… εκτόξευση!!

Με τη φιλοσοφία που αγωνίστηκε στο Φάληρο την Τετάρτη, έχοντας παράλληλα τον Ιβάν Σαββίδη και 2.000 οπαδούς στο πλευρό του, ο ΠΑΟΚ πάει για νίκη στη Ξάνθη με στόχο να ξεφύγει στο +7.

Έτοιμος για… εκτόξευση!
Μετά το τεράστιο διπλό στο Καραϊσκάκη την περασμένη Τετάρτη ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να αφήσει ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία να ξεφύγει στο +7 από τον Ολυμπιακό, ο οποίος χθες αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο φαληρικό γήπεδο.

Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν την Skoda στην Ξάνθη, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο στην πορεία που κάνει για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος (15:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο πλευρό της η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη θα έχει τον μεγαλομέτοχο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη, και περισσότερους από 2.000 οπαδούς που θα στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του.

Στο καθαρά αγωνιστικό, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Κίτσιου, Τζιόλη, Βίτορ και Ρατς. Στον άξονα θα είναι ο Γκολάσα με τον Κάτσε, έχοντας στα πλάγια τους Τζανδάρη και Σαλπιγγίδη. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Περέιρα και Αθανασιάδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Μακ, Μάρτενς, Παπαδόπουλος, Ποζατζίδης, Πουγγούρας, Σαββίδης και Σπυρόπουλος. Εκτός έμειναν οι Τζαβέλλας και Μαντούρο.

Προϊστορία

Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα είναι ο απολογισμός του ΠΑΟΚ στην έδρα της Ξάνθης στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις. Η τελευταία φορά που είχαν χάσει οι Θεσσαλονικείς ήταν τον Σεπτέμβριο του 2010, με σκορ 1-0.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα

05/01/14 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-2
22/09/12 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3
08/01/12 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-0
26/09/10 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-0
27/02/10 Ξάνθη-ΠΑΟΚ 0-3
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: