Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Πάει για… προσπέρασμα τίτλου!!

Το δεύτερο συνεχόμενο διπλό για να περάσει στη 2η θέση της Σούπερ Λίγκας ψάχνει απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Τρίπολη τον Αστέρα. Πώς θα παρατάξει το «τριφύλλι» ο Αναστασίου.

Πάει για… προσπέρασμα τίτλου!
Ιδιαίτερα σημαντικός είναι για τον Παναθηναϊκό η σημερινή αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Πρώτα από όλα οι «πράσινοι» θέλουν να πετύχουν την 5η συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα θα καταφέρουν να περάσουν εκείνοι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά τη χθεσινή γκέλα του Ολυμπιακού (2-2 με τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη).

Ωστόσο, εκείνο που έχει σημασία είναι ότι το «τριφύλλι» αν επικρατήσει των Αρκάδων θέτει σοβαρή πλέον υποψηφιότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με το πρόγραμμα από εδώ και στο εξής να είναι πιο ευνοϊκό για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

Από την πλευρά του, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να συνεχίσει το ροτέισον, προχωρώντας σε 5 με 6 αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον πρόσφατο αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπή και Νάνο. «Κόφτης» θα είναι ο Μέντες, με εσωτερικούς μέσους τους Λαγό και Ζέκα. Υπάρχει, όμως, το ενδεχόμενο να μείνει εκτός ο Μέντες και να παίξει ένας εκ των Μπούι ή Δώνη. Στην επίθεση επιστρέφει ο Μπεργκ, ο οποίος θα έχει τους Κλωναρίδη και Ντίνα ή Πέτριτς σε διάταξη 4-3-2-1. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Κοτσάρης, Χουχούμης, Ρισβάνης, Δώνης, Μπαϊράμι, Μπούι και Ατζαγκούν.

Προϊστορία

Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και μόλις μία ήττα είναι ο απολογισμός του Παναθηναϊκού στους τελευταίους πέντε αγώνες που έχει αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Τρίπολης. Την περσινή σεζόν οι «πράσινοι» είχαν χάσει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όμως στα πλέι οφ κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό» από την Αρκαδία.

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα

07/05/2014 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 1-3
05/02/2014 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 1-0
02/02/2013 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 2-2
18/04/2012 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 0-2
12/12/2010 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 0-0*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: