Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Καριέρα χωρίς... διαφημίσεις σαμπουάν!! (pics)

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος παρουσιάζει με... μαλλιά δέκα διάσημους «γλόμπους» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Η τριχόπτωση είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών. Ειδικά από κάποια ηλικία και μετά, οι πιο πολλοί χάνουν μέρος των μαλλιών τους. Άλλοι βλέπουν περισσότερες τρίχες στο μαξιλάρι τους και άλλοι λιγότερες. Η τεχνολογία μπορεί να δίνει πλέον τη δυνατότητα εμφύτευσης, όμως η συνηθισμένη μέθοδος αντιμετώπισης της καράφλας είναι μία. Το ξυράφι. Κι έτσι ένας κλασικός και μονότονος φαλακρός, μετατρέπεται σε έναν στυλάτο... γλόμπο.
Το συγκεκριμένο πρόβλημα δε θα μπορούσε να μην κάνει την εμφάνισή του και στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έτσι, ένας ποδοσφαιριστής που στα 20 του είχε πυκνό μαλλί, λίγα χρόνια αργότερα η τριχόπτωση του χτύπησε την πόρτα. Έτσι, το ξυράφι... έπιασε δουλειά. Ζινεντίν Ζιντάν, Πεπ Γκουαρντιόλα, Τιερί Ανρί, Άριεν Ρόμπεν, Φαμπιάν Μπαρτέζ, Χένρικ Λάρσον, Τζιανλούκα Βιάλι, Εστεμπάν Καμπιάσο και Ρομπέρτο Κάρλος είναι κάποια κλασικά παραδείγματα παικτών, που έγιναν γνωστοί με μαλλιά, όμως στο φινάλε της καριέρας τους βρέθηκαν χωρίς αυτά.
Μόνο ένας κατάφερε να ξεχωρίσει. Ο Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Άγγλος επιθετικός έχασε μετά από κάποια χρόνια τα μαλλιά του, όμως δεν περιορίστηκε στη λύση του ξυραφιού. Προχώρησε σε εμφύτευση, με τα αποτελέσματα να είναι εντυπωσιακά. Έτσι, είναι ο μόνος από τους προαναφερθέντες, που μπορεί κάλλιστα να κάνει διαφήμιση... σαμπουάν.
Γουέιν Ρούνεϊ πριν, μετά και... πιο μετά
Ζινεντίν Ζιντάν
Πεπ Γκουαρντιόλα
Τιερί Ανρί
Άριεν Ρόμπεν
Φαμπιάν Μπαρτέζ
Χένρικ Λάρσον
Τζιανλούκα Βιάλι
Εστεμπάν Καμπιάσο
Ρομπέρτο Κάρλος
*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: