Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Την Τρίτη τα… σπουδαία!!

Στον αγώνα με τη Μάλμε την Τρίτη δεν θα κριθεί μόνο η συνέχεια του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και η… τύχη πολλών στην ομάδα!

Την Τρίτη τα… σπουδαία!
Κάτι περισσότερο από ένα παιχνίδι… Κάτι περισσότερο από ένα αποτέλεσμα!

Η αναμέτρηση της Τρίτης με τη Μάλμε έχει αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον και σημασία για τον Ολυμπιακό ειδικά μετά το χθεσινό αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την κακή εμφάνιση των Πειραιωτών.

Δεν πρόκειται να κρίνει μόνο την συνέχεια της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και την τύχη πολλών στις τάξεις της εάν απέναντι στους Σουηδούς το αποτέλεσμα και η εμφάνιση δεν είναι ικανοποιητικά.

Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο σε ένα κακό αποτέλεσμα απέναντι στη Μάλμε να υπάρξει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με τον Μίτσελ να αποχαιρετά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στην ομάδα.

Αντίστοιχα και ίσως με περισσότερες πιθανότητες εμφανίζεται το ενδεχόμενο να έρθουν σε… δύσκολη θέση ποδοσφαιριστές οι οποίοι μέχρι τώρα δεν έχουν αποδώσει βάσει των απαιτήσεων που υπάρχουν.

Αυτή την στιγμή οι πάντες στην ομάδα προσπαθούν να συνέλθουν από την χθεσινή ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς το κλίμα δεν είναι το καλύτερο που έχουν ζήσει οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων.

Ο προβληματισμός αυτός αντικατοπτρίζεται περίτρανα στον Μίτσελ και στην παρουσία του στη συνέντευξη Τύπου του χθεσινού αγώνα.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Μίτσελ για πρώτη φορά στη θητεία του στον ερυθρόλευκο πάγκο άφησε σαφείς αιχμές για την αγωνιστική συμπεριφορά παικτών του. Αποδέχθηκε –μετά από σχετική ερώτηση- πως υπάρχει πρόβλημα ψυχολογίας και προχώρησε σε δηλώσεις που δύσκολα μπορούν να… αποκρυπτογραφηθούν.

Ειδικά η τελευταία του φέρνοντας ως παράδειγμα προς μίμηση από όλους τους οπαδούς της ομάδας και τη συμπεριφορά τους…

«Ο κόσμος είναι πιο αισιόδοξος από εμάς. Για 90 λεπτά δεν σταματά να μας εμψυχώνει. Ο κόσμος απέδειξε σήμερα τι σημαίνει Ολυμπιακός. Δεν σταμάτησε ποτέ να μας υποστηρίζει. Το 30% της ψυχής του κόσμου να είχαμε σήμερα δεν θα είχαμε χάσει τους βαθμούς. Εμείς πιστεύουμε πως θα είμαστε καλά με την Μάλμε. Φυσικά πρέπει να λάβουμε υπ' όψιν και εμάς αλλά και τον αντίπαλο. Ο κόσμος θα είναι μαζί μας χωρίς να τον εμψυχώνουμε. Ο κόσμος ξέρει πολύ καλά το σημαίνει να είσαι με τον Ολυμπιακό. Μακάρι να το γνωρίζαμε το ίδιο καλά όλοι μας. Και πρώτους απ' όλους εγώ»…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: