Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Πρίφτης: «Όταν μπαίνει η μπάλα, όλα καλά»

Ικανοποιημένος απ’ την αμυντική παρουσία και την ευστοχία στην επίθεση δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την επιστροφή στις νίκες κόντρα στην ΑΕΚ.

Πρίφτης: «Όταν μπαίνει η μπάλα, όλα καλά»
Με τον Κολοσσό Ρόδου η μπάλα δεν έμπαινε. Με την ΑΕΚ έμπαινε. Και σε συνδυασμό με την καλή αμυντική λειτουργία, ο Άρης πήρε το ροζ φύλλο αγώνα και επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:

«Είμαστε χαρούμενοι, που κάναμε μια καλή εμφάνιση και αυτή συνοδεύτηκε με την παρουσία του κόσμου κοντά μας. Η ΑΕΚ σήμερα ήταν διαφορετική ομάδα, έχει δημιουργήσει αξιόλογο ρόστερ, και ο συντελεστής δυσκολίας ήταν μεγάλος. Είχαμε καλή αμυντική εμφάνιση και έχοντας καλά ποσοστά στην επίθεση φτάσαμε στην νίκη. Καλή συνέχεια εύχομαι στην ΑΕΚ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Δώσαμε δικαίωμα γι αυτό και υπήρχε η εντύπωση ότι η ΑΕΚ ήταν το φαβορί. Ολιγωρήσαμε σε δύομισι παιχνίδια, αυτό κλόνισε την αυτοπεποίθηση μας, σίγουρα όμως υπάρχει κάτι στην ομάδα, και πρέπει να το βγάλουμε. Σήμερα προσεγγίσαμε το παιχνίδι από την άμυνα, και ήμασταν και καλύτεροι στην επίθεση».

Για το τι άλλαξε στο σημερινό ματς, είπε: «Όταν η μπάλα μπαίνει, είναι όλα καλά. Με τον Κολοσσό για παράδειγμα δεν έμπαινε. Όμως η διαφορά είναι ότι σε εκείνο το παιχνίδι δεν ήμασταν τόσο καλοί στην άμυνα»

Για τη χρησιμοποίηση του Χαρίση, τόνισε: «Μέσα στην βδομάδα είχαμε πρόβλημα με τον Σίμτσακ, ο Νέιμικ έκανε από νωρίς φάουλ, και γι αυτό χρησιμοποιήθηκε και μάλιστα θα έπαιζε και παραπάνω, αν δεν είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα. Ηταν σημαντική η συνεισφορά του, κυριώς όσον αφορά τα ριμπάουντ».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Αυτό προέκυψε και πριν με το ματς με τον Πανιώνιο. Μας άλλαξε τη διάθεση, είναι θετικό που θα επαναληφθεί το παιχνίδι, και μπορούμε να το διεκδικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: