Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Φλεβαράκης: «Κάθε λάθος μετράει…»

Μόνο… καλό έκανε στον Κολοσσό Ρόδου η φυγή του Μάικ Τζέιμς, σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Φλεβαράκης μετά την ήττα των Τρικάλων.

Φλεβαράκης: «Κάθε λάθος μετράει…»
Τα λάθη σε κρίσιμα σημεία του ματς, αλλά και το μεγάλο κίνητρο των παικτών του Κολοσσού Ρόδου μετά τη φυγή του Μάικ Τζέιμς, ήταν τα «κλειδιά» της ήττας των Τρικάλων, όπως δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης.

«Ήταν ένα παιχνίδι όπως τα προηγούμενα για εμάς. Περιμέναμε την ομάδα της Ρόδου σήμερα να είναι ενεργοποιημένη και με ρυθμό, ύστερα από τη φυγή του Τζέιμς. Από την αρχή ο Κολοσσός είχε πάρει μία διαφορά και όλοι ξέρουμε πως είναι δύσκολο να την ανατρέψεις μέσα στη Ρόδο. Όμως, εμείς με υπομονή και καλή άμυνα καταφέραμε να μειώσουμε στο καλάθι, αλλά οι χαμένες βολές και τα ριμπάουντ μας κόστισαν και κάθε λεπτομέρεια ή λάθος μετράει σε εκείνο το σημείο. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε. Εμείς παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια, ακόμα και κόντρα στους μεγάλους. Δεν τα παρατάμε ποτέ. Επίσης, συγχαρητήρια στον κόσμο για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε και καλή συνέχεια στον κόουτς», δήλωσε ο Κώστας Φλεβαράκης.

Ο Τζάστιν Ίνγκραμ, από τη μεριά του, τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και πλέον μετράμε έξι σερί ήττες, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ο Κολοσσός πήρε μία σημαντική διαφορά, εκμεταλλευόμενος τα λάθη μας. Στο δεύτερο καταφέραμε να μειώσουμε στους δύο πόντους, αλλά κάναμε πάλι κάποια καθοριστικά λάθη, τα οποία θα πρέπει να διορθώσουμε στη συνέχεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: