Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Χ. Μαρκόπουλος: «Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες ο Ολυμπιακός»

Τις δυσκολίες του αγώνα με τον Ολυμπιακό τόνισε ο προπονητής του Κοροίβου, Χάρης Μαρκόπουλος.

Χ. Μαρκόπουλος: «Από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες ο Ολυμπιακός»
Ο Κόροιβος έχει πολύ δύσκολο έργο την Κυριακή στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό (12:30), κάτι που αντιλαμβάνεται πλήρως ο Χάρης Μαρκόπουλος.

«Παίζουμε με μία από τις δυνατότερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που παίζει πολύ δυνατή άμυνα και έχει αυτοματισμούς στον τρόπο ανάπτυξής της στην επίθεση. Είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος όχι μόνο για τις ελληνικές, αλλά και για τις ευρωπαϊκές ομάδες κι αυτό το καταδεικνύει η πρώτη θέση στην Ευρωλίγκα», τόνισε ο νεαρός τεχνικός. «Εμείς με την ίδια συνέπεια θέλουμε να κάνουμε ακόμα μία δυνατή προσπάθεια όπως κάθε αγωνιστική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτά. Να βρούμε τους τρόπους για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέσα στο γήπεδο, παρόλα τα προβλήματα που είχαμε μέσα στην εβδομάδα», πρόσθεσε.

Ο φόργουορντ του Κοροίβου, Γιώργος Παπαπέτρου, είπε: «Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για μας απέναντι σε μια από τις καλύτερες και πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης. Θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ό,τι μας αναλογεί κάνοντας ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών μέσα στην εβδομάδα τα οποία ξεπεράστηκαν και πλέον πιστεύω πως όλα τα παιδιά είναι έτοιμα πνευματικά και σωματικά για το αυριανό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: