Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Μαρκόπουλος: «Από τα χειρότερα παιχνίδι μας»

Καθόλου ικανοποιημένος από την παρουσία του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Απόλλωνα Πατρών δεν ήταν ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Μαρκόπουλος: «Από τα χειρότερα παιχνίδι μας»
Ούτε σε άμυνα, ούτε σε επίθεση ικανοποίησε ο ΠΑΟΚ τον Σούλη Μαρκόπουλο με την εικόνα του απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών, γνωρίζοντας-δίκαια όπως τόνισε-την ήττα.

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Έπαιξε πολύ καλύτερα και κέρδισε δίκαια. Εμείς παίξαμε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της φετινής περιόδου στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ήμασταν έξω από τους στόχους μας τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Και δώσαμε δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να κινηθεί ελεύθερα. Συγχρόνως οι επιθετικές μας προσπάθειες δεν ήταν ομαδικές κι αυτό δημιούργησε πρόβλημα και στην άμυνά μας. Πρέπει να δούμε το παιχνίδι και να διορθώσουμε πάρα πολλά πράγματα και να βελτιωθούμε στη συνέχεια αν θέλουμε να έχουμε την πορεία που είχαμε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος», ανέφερε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο πάουερ φόργουορντ του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Μαργαρίτης, είπε με τη σειρά του: «Σήμερα κάναμε μια πολύ κακή εμφάνιση. Δώσαμε στον Απόλλων πολύ χώρο να τρέξει μέσα στο γήπεδο. Βρήκε το ρυθμό του και πέτυχε εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Είχαμε πολλά κενά διαστήματα στην άμυνά μας, δεν παίξαμε έτσι όπως θα έπρεπε. Κι αυτό που καταφέραμε στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν να πιέσουμε πάρα πολύ, να ανεβάσουμε την απόδοσή μας, να φτάσουμε το παιχνίδι στους έξι πόντους, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Συνεχίζουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: