Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Λυκογιάννης: «Πίεσε η Κούτσα για τον Τζέιμς»

Ούτε 24 ώρες δεν χρειάστηκαν για να μετακομίσει στη Λαμποράλ Κούτσα ο Μάικ Τζέιμς, όπως αποκάλυψε ο Άρης Λυκογιάννης μετά τη νίκη του Κολοσσού Ρόδου επί των Τρικάλων.

Λυκογιάννης: «Πίεσε η Κούτσα για τον Τζέιμς»
Εμφανώς ικανοποιημένος με τη νίκη του Κολοσσού Ρόδου επί των Τρικάλων ήταν ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος θεωρεί πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερη διαφορά. Στη συνέχεια, ο προπονητής των Ροδιτών αποκάλυψε πως μέσα λίγες ώρες έγινε η μεταγραφή του Μάικ Τζέιμς στη Λαμποράλ Κούτσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άρης Λυκογιάννης:

«Αρχικά θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Ήταν μία ιδιαίτερη εβδομάδα για εμάς. Την Τρίτη βράδυ μάθαμε το ενδιαφέρον της Λαμποράλ Κούτσα για τον Τζέιμς, την Τετάρτη το πρωί έφυγε ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος και έτσι καταλαβαίνετε τι αναστάτωση έφερε αυτή η εξέλιξη. Επίσης, είχαμε προχωρήσει ήδη σε μία αλλαγή στο ρόστερ με τον Σκοτ και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να μπει ένας καινούριος παίκτης στη φιλοσοφία της ομάδας. Την Πέμπτη είχαμε να αντιμετωπίσουμε και τον μικροτραυματισμό του Μπούλιαν, ο οποίος με δύο ενέσεις την Παρασκευή προπονήθηκε και σήμερα έπαιξε. Όμως, όλα αυτά μας δημιούργησαν κίνητρο και έτσι φτάσαμε σε αυτή τη σημαντική νίκη, δίνοντας παράλληλα αξία στις δύο εκτός έδρας νίκες με Πανιώνιο και Άρη. Μάλιστα, εάν ο Μπόουι δεν ήταν τόσο εύστοχος και εμείς είχαμε ευστοχήσει σε περισσότερα ελεύθερα τρίποντα, τότε πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει μεγαλύτερη διαφορά. Αυτή η νίκη μας δίνει χρόνο για τη συνέχεια, ώστε να καλύψουμε τα κενά μας, ενώ τελειώνοντας θα ήθελα να πω καλή συνέχεια στον κόουτς Φλεβαράκη».

Για το αν ο Τζέιμς θα μπορούσε να είχε μείνει για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να μείνει ο Τζέιμς και να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι, αλλά από τη στιγμή που υπήρχε buy out στο συμβόλαιό του, δεν τα καταφέραμε. Μάλιστα και ο ίδιος επιθυμούσε να αγωνιστεί σήμερα, αλλά η Λαμποράλ Κούτσα πίεσε την κατάσταση γιατί τον ήθελε άμεσα. Όμως, κατά τη γνώμη μου δεν νομίζω πως θα ήταν καλό για την ομάδα, αλλά και τον ίδιο να είχε αγωνιστεί σήμερα, ξέροντας πως την επόμενη ημέρα θα έφευγε και αυτό, όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος, μας βγήκε σε καλό».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Τολιόπουλος είπε: «Η απώλεια του Μάικ μας έδωσε κίνητρο, γιατί θέλαμε να αποδείξουμε πως δεν είμαστε η ομάδα του ενός παίκτη. Όλη την εβδομάδα ο κόουτς μας πίεσε και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό, φτάνοντας έτσι σε μία σημαντική νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: